Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a propus Mr. Pink lui Irinel Columbeanu după ce a auzit că ajuns la azil: „Nu-i venea să creadă!”

Ce i-a propus Mr. Pink lui Irinel Columbeanu după ce a auzit că ajuns la azil: „Nu-i venea să creadă!”

irinel columbeanu

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns la același azil în care tatăl lui și-a trăit ultimii ani din viață. Averea fabuloasă pe care Irinel o avea s-a evaporat, iar familia sa se află la mii de kilometri distanță de el. Povestea lui Irinel a înduioșat mulți oameni, astfel câteva persoane s-au oferit să contribuie financiar la suma necesară pe care Irinel trebuie să o plătească pentru a putea locui în azilul din Ghermănești. Se pare că nici Mr. Pink, actualul partener de viață al Monicăi Gabor, nu a rămas indiferent.

Ce i-a propus Mr. Pink lui Irinel Columbeanu după ce a aflat că ajuns la azil

La vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu a fost nevoit să se mute într-un centru pentru persoane în vârstă, din cauza problemelor financiare și a unor probleme de sănătate. Fostul milionar primește sprijin financiar din partea prietenilor săi, iar fiica sa, Irinuca, i-a trimis 200 de dolari din economiile personale, un gest care l-a impresionat profund.

Columbeanu a restabilit legătura cu fosta sa soție, Monica Gabor, care i-a oferit susținere și înțelegere în această perioadă dificilă. De asemenea, se pare că și Mr. Pink a fost mișcat de drama prin care trece Irinel Columbeanu și i-ar fi făcut o propunere mai mult decât generoasă.

După ce Irinel Columbeanu a fost internat în azil, actualul partener al Monicăi Gabor, Mr. Pink, l-a contactat și i-a făcut o propunere care l-a impresionat până la lacrimi. Mr. Pink i-a sugerat lui Columbeanu să se mute în Statele Unite ale Americii și să se stabilească într-un centru pentru persoane în vârstă, urmând ca toate cheltuielile să fie acoperite de către afaceristul chinezi.

Fostul milionar a fost profund impresionat de această ofertă generoasă și ia în considerare această posibilitate, în special deoarece ar putea fi mai aproape de fiica sa adolescentă, Irinuca.

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a decis să se interneze la azil

„I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală. Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al lui Irinel Columbeanu, conform Cancan.ro.

Deși are doar 66 de ani, Irinel Columbeanu s-a mutat într-un azil cu câteva săptămâni în urmă. Fostul om de afaceri a părăsit complexul rezidențial în care locuia și a decis să se mute într-un centru pentru persoane în vârstă, locul în care și-a petrecut tatăl ultimele zile ale vieții. Un cunoscut al lui Irinel Columbeanu a dezvăluit în exclusivitate pentru Cancan că acest pas a fost determinat de mai multe episoade în care Irinel a experimentat pierderi temporare de memorie, neștiind unde se află sau cine este.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: