Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a șoptit Kate Middleton la ureche prințului Louis pentru a-l cuminți în public. Mesajul surprinzător

Ce i-a șoptit Kate Middleton la ureche prințului Louis pentru a-l cuminți în public. Mesajul surprinzător

GALERIE FOTO (7) Ce i-a șoptit Kate Middleton la ureche prințului Louis pentru a-l cuminți în public. Mesajul surprinzător

Iată ce i-a șoptit Kate Middleton la ureche prințului Louis pentru a-l cuminți în public. Prințesa de Wales s-a aplecat asupra lui și i-a spus aceste cuvinte, potrivit unui expert în citit pe buze.

Ce i-a șoptit Kate Middleton la ureche prințului Louis pentru a-l cuminți în public. Prințesa de Wales s-a aplecat asupra lui și i-a spus aceste cuvinte

Copiii prințului William și ai lui Kate Middleton au fost și ei în centrul atenției la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Așa cum îi stă în fire, Prințul Louis a făcut tot felul de semne. În vârstă de 5 ani, micuţul a făcut un semn drăguț spectatorilor din mașina sa, deoarece el și familia lui au fost ultimii care au sosit la Westminster Abbey pentru ceremonie. Louis și sora lui, prințesa Charlotte, s-au ținut de mână în timp ce au intrat în biserica veche de 1.000 de ani. Prinţul Louis a avut momente când a fost complet neastâmpărat.

Ce i-a șoptit Kate Middleton la ureche prințului Louis pentru a-l cuminți în public. Mesajul surprinzător

În cadrul ceremoniei de încoronare, care a durat câteva ore, familia regală s-a retras la balconul Palatului Buckingham, unde a asistat la un spectacol aviatic și a salutat mulțimea prezentă. Într-un moment dat, Prințul Louis și-a pierdut răbdarea, iar Kate Middleton, mama lui, a intervenit. Conștientă că momentul era filmat și urmărit de milioane de oameni, Prințesa de Wales s-a aplecat către fiul ei și l-a rugat să se liniștească, conform unui expert în citit pe buze.

„Ascultă, Louis, nu mai face asemenea gesturi, te rog! Ai grijă la mâini, te rog!”, i-a spus prințesa de Wales fiului ei, potrivit expertei pe nume Krystin Kalvoy.

Copiii regali sunt mereu în centrul atenției, iar relația lor cu părinții lor a fost întotdeauna subiectul de interes pentru presa din Regat și din întreaga lume. Micuții sunt adesea subiecții unor momente amuzante care estompează solemnitatea ceremoniilor publice, iar balconul regal a fost locul unde au fost surprinse multe astfel de momente de-a lungul timpului. Cu un an în urmă, cu ocazia jubileului de platină al reginei Elisabeta a II-a, Prințul Louis, în vârstă de 4 ani la acea vreme, a făcut tot felul de grimase amuzante în timp ce familia regală se afla pe balcon. Micuțul și-a acoperit urechile cu mâinile pentru a diminua zgomotul produs de avioane, iar acest gest a stârnit amuzamentul tuturor, inclusiv al regretatei regine.

Micul prinț Louis, în vârstă de 4 ani, la parada de la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a Foto: Profimedia Images

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: