Redactia.ro
Home » Știri » Ce i-a spus Orban la telefon lui Florin Pandele când l-a sunat să-i ceară socoteală pentru că a denigrat-o pe soția sa

Ce i-a spus Orban la telefon lui Florin Pandele când l-a sunat să-i ceară socoteală pentru că a denigrat-o pe soția sa

Pandele

Gabriela Firea a pierdut alegerile pentru primăria București, iar scandalurile de după vot nu încetează să apară. Conform RomaniaTV, Gabriela Firea s-a simțit lezată de acuzațiile aduse de noul primar al capitalei, Nicușor Dan, care a subliniat în repetate rânduri că primăria trebuie curățat de „caracatița” pe care a dezvoltat-o Firea.

În noul scandal politic apar Florin Pandele și Ludovic Orban care ar fi stat de vorba la telefon, pentru a lămuri atacurile din ultima vreme, la adresa Gabrielei Firea. „Am obţinut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea, că am o caracatiţă. Eu vreau să văd caracatiţa, când va ajunge domnul Dan şi va căuta caracatiţă, va chema caracatiţa la şedinţă. Nu există o caracatiţă. Acelea au fost minciuni de campanie. Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat. Este convins că a făcut bine?” În replică, premierul României ar fi spus că declarațiile lui Nicușor Dan au fost de natură politică, așa cum a declarat Gabriela Firea.

Ce promite Nicușor Dan pentru locuitorii Bucureștiului

Promisiunile din campania electorală au fost reamintite de noul primar al capitalei. Nicușor Dan a promis 900 de tramvaie, troleibuze și autobuze, peste 50 de kilometri de linie de tramvai modernizati și încă 130 de kilometri de metrou de suprafață. În plus, noul edil a declarat care de gând să fac și schimbări în primărie: „Sunt niște proceduri administrative. În jur de 10-12 zile, de astăzi. O acțiune simbolică, pe care am anunțat-o, este deschiderea ușii Primăriei. Primăria, după cum știți, e o clădire monumentală, care are o ușă uriașă vizavi de Cișmigiu, care este ușa de intrare în Primărie și care o să funcționeze că ușă de intrare. Acum, ea e închisă cu lacăt și, dacă nu mă înșel, are și un covoraș, care coboară niște trepte, și bucureștenii întră prin niște intrări laterale, înguste. Bineînțeles, că nu este asta acum… Am fost acuzat că ăsta este programul meu de campanie… dar este un gest simbolic pentru că bucureșteanul să știe că se duce acolo la primăria lui, care e a lui. Intră pe ușa din față că e a lui.”, a declarat Nicușor Dan pentru o emisiune televizată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: