Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a zis Livia lui Cătălin Bordea în ziua divorțului? Replica ei l-a lăsat fără reacție

Ce i-a zis Livia lui Cătălin Bordea în ziua divorțului? Replica ei l-a lăsat fără reacție

Din ce își câștigă pâinea Livia, după divorțul de Cătălin Bordea? Comediantul a recurs la un gest extrem: „I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț însă...”

Cătălin Bordea, un cunoscut actor român, s-a despărțit de soția sa, Livia Eftimie, cu care a petrecut mulți ani. Despărțirea a venit după ce Livia și-a exprimat dorința de divorț, chiar dacă Cătălin a încercat să salveze relația și a participat la terapie de cuplu. Comedianul a dezvăluit recent detalii despre motivele din spatele divorțului, după ce inițial a păstrat tăcerea cu privire la acest subiect.

Cătălin Bordea a dezvăluit recent motivul care a dus la divorțul său de Livia Eftimie

Comediantul a explicat că una dintre cauze ar fi fost dorința lui de a avea un copil, dar Livia i-a spus că într-un an el va deveni tătic, chiar în ziua semnării actelor de divorț. Cu toate acestea, Bordea a subliniat că nu consideră că acesta a fost un motiv clar pentru despărțire și că acum nu se mai gândește atât de mult la a avea un copil, având în vedere experiențele sale anterioare și teama de a fi abandonat de propriul copil.

„La divorț nu ne-am evitat, dar nici nu am intrat în discuții prea mari. Mi-a zis ea mie: tu, într-un an, o să faci copil!

Nu avea nici o legătură cu tot ce se întâmplase! Îmi doream copil, așa e. Dar copil, dacă nu e să fie nu e, nu era cazul să ne despărțim pentru asta! I-am și zis că nu sunt pregătit, dar că mă simt capabil să fac copil. Întra-adevăr după ce am fost la (n.r emisiunea prezentată de Irina Fodor) îl tot văzusem pe Cortea, cu copii, m-a impresionat așa.

Dar acum mă gândesc că, dacă fac copil și mă mai lasă și copilul, pleacă pe la 5 ani așa cu alt tată, eu atunci mor acolo!”, a mărturisit Cătălin Bordea, în urmă cu puțin timp, la TV.

Cum a reacționat când a aflat despre relația Liviei cu prietenul său, Spike

Actorul a fost profund șocat când a publicația l-a sunat pentru a-i spune că Livia și cântărețul au fost surprinși sărutându-se în mașină de către paparazzi. Bordea era în Praga într-un proiect profesional în acea zi și nu își putea imagina această veste, mai ales că el și Spike erau prieteni apropiați. A încercat să găsească o explicație sau un context pentru a nega realitatea, dar a fost nevoit să se confrunte cu situația.

„Șocul a fost mare când am aflat. Eu nu am știut nimic de ei decât cu două ore înainte să apară în presă. Eram la Praga și mă sună cineva că aveau niște poze. Eu nu am crezut atunci!

Șocul a fost imens, simți fizic cum te golești, e ca o anestezie, fața îmi rămăsese mobilă. M-am pus pe bancă și mă uitam în gol ca prostul. Eu tot încercam să găsesc ceva că nu e adevărat. În timpul ăla, ai impresia că ești nebun. E puțin deranjat că ies oameni acum care au văzut chestii la club și le-a fost greu să-mi spună.

Din punctul meu de vedere nu soția mea nu a făcut asta, refuz să cred că soția mea cu care voiam să-mi petrec tot restul vieții a făcut asta. E o altă fată în care s-a transformat. A fost o transformare ciudată nu prea o mai recunoșteam. Îmi puneam întrebări existențiale că o fi criza vârstei.”, a mai spus comediantul în cadrul emisiunii televizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: