Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a zis Mioara Roman fiicei sale, Oana, pe patul de spital: „M-a răvășit”

Ce i-a zis Mioara Roman fiicei sale, Oana, pe patul de spital: „M-a răvășit”

Mioara Roman, de urgență la spital. Oana a făcut anunțul disperat: „Mama nu e bine!”

Ultimele vești despre starea de sănătate a Mioarei Roman! Oana și-a deschis sufletul în fața fanilor ei, Iată ce i-a zis Mioara Roman fiicei sale, Oana, pe patul de spital!

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor ei

Oana Roman a dezvăluit informații actualizate despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, precum și despre momentul în care ar putea părăsi spitalul. Vedeta a avut o săptămână dificilă, deoarece în timp ce era plecată din București, a primit o veste șocantă, mama ei a ajuns de urgență la spital.

Fiica lui Petre Roman era plecată din București și a pornit instant la drum, dorind să fie lângă mama ei în astfel de cliăe.

Pentru Oana Roman a fost o perioadă plină de emoții și anxietate, dar se pare că acum lucrurile se îndreaptă spre normalitate. Mai exact, vedeta le-a împărtășit fanilor ei pe Instagram trăirile ei din ultimele zile și are speranța că mama ei ar putea fi externată astăzi din spital:

„Am avut o săptămână grea și fizic și emoțional. Luni și marți am filmat și am făcut poze, marți seara am aflat că mama nu e bine și au chemat salvarea. Toată noaptea am stat cu emoții așteptând vești de la doctori eu fiind la munte cu treabă, miercuri dimineață m-am urcat în mașină și m-am întors la București ca să mă duc la spital la ea.

A fost cu multe emoții pentru ea și m-am dus zilnic la spital, timp în care mi-am făcut și celelalte treburi. Aceste emoții în legătură cu mama mă secătuiesc de puteri. Nu dorm bine și stau cu grijă în permanență. Azi încerc să-mi trag sufletul.(…) Sper ca mâine să o externeze”, le-a transmis Oana Roman fanilor din mediul online.

Ce i-a zis Mioara Roman fiicei sale, Oana, pe patul de spital: „M-a răvășit”

Oana Roman și-a împărtășit sincer gândurile și emoțiile cu fanii ei, vorbind deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în ultima săptămână, odată cu aflarea veștii că mama ei a fost internată de urgență în spital, având probleme de sănătate:

„Zilele astea încerc să mă întăresc singură mental și psihic pentru tot ce vine peste mine și să găsesc puterea să răspund de mii de ori la întrebarea: Cum e mama ta? Știu cât este de iubită, apreciată și respectată mama. În unanimitate. Dintotdeauna. Eu n-am reușit asta. Sunt contestată și hulită, dar sunt așa mândră că mama rămâne Icon, reper și model pentru atâta lume. Mereu îi spun cât este de iubită și de respectată pentru ca cred că nici acum ea nu realizează asta. Primesc mereu multe mesaje de la fiștii ei studenți care îmi spun cât a însemnat pentru ei ceea ce au învățat de la ea. Încă învăț și eu, deși foarte greu mai reușim o conversație. Acum 2 zile mi-a spus ceva care m-a răvășit pentru că în 3 cuvinte a reușit să îmi transmită ceva ce mi-a pus în balanță alegerile mele din viața personală mai ales. Și m-a pus pe gânduri.”, a scris Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: