Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-au scris fanii noii iubite a lui Răzvan Simion? Femeia a fost bombardată cu zeci de mesaje

Ce i-au scris fanii noii iubite a lui Răzvan Simion? Femeia a fost bombardată cu zeci de mesaje

GALERIE FOTO (2) Ce i-au scris fanii noii iubite a lui Răzvan Simion? Femeia a fost bombardată cu zeci de mesaje

Răzvan Simion și Daliana Răducan nu scapă de gurile rele din mediul online. Fanii au criticat-o imediat pe actuala iubită a lui Răzvan după despărțirea de Lidia Buble. 

Ce i-au scris fanii noii iubite a lui Răzvan Simion

Imediat după ce Răzvan Simion s-a afișat cu noua sa iubită, Daliana Răducan, fanii prezentatorului au taxat-o pe brunetă. Actuala iubită a matinalului a fost comparată de către cei din mediul online cu Lidia Buble și au asaltat-o cu mesaje pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de iubire de 11 luni. Bruneta fiind care i-a vindecat rănile celebrului prezentator TV, după ce el și Lidia Buble au spus adio relației de cinci ani. După ce s-au afișat împreună, Daliana a fost imediat luată cu asalt de fanii prezentatorului, care încă nu pot trece peste despărțirea idolilor lor.

Se pare că fanii au scris la postările Dalianei Răducan că seamănă cu Lidia Buble, după ce au aflat că este iubita lui Răzvan Simion. Mai exact, la una dintre fotografiile de pe profilul iubitei prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani, o urmăritoare nu s-a putut abține și i-a transmis acesteia că seamănă leit cu Lidia Buble. Mai mult decât atât, internauta susținea că acesta ar fi, de fapt, și motivul pentru care Răzvan a ales-o, pentru a-i păstra amintirea vie fostei partenere.

”Semeni bine cu Lidia Buble. Cred că de-asta te-a ales. Îi păstrează amintirea vie. Se pare că nu a uitat-o”, se arată în mesajul apărut la una dintre postările Dalianei Răducan de pe Instagram.

Bruneta nu a pus la suflet comentariile răutăcioase și nici măcar nu a fost tentată să șteargă comentariul, semn că ignoră gurile rele, speculațiile și zvonurile. Mai mult, actuala iubită a lui Răzvan Simion se axează doar pe lucrurile cu adevărat frumoase și importante din viața sa, după cum se autodescrie și în blog-ul său.

”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie noua iubită a lui Răzvan pe site-ul său.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după cinci ani de relația

Ce i-au scris fanii noii iubite a lui Răzvan Simion? Femeia a fost bombardată cu zeci de mesaje

În luna iunie a anului trecut Răzvan Simion a confirmat despărțirea de Lidia Buble, după o relație de cinci ani. Deși toată lumea aștepta nunta, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Atunci, prezentatorul TV a scris că artista nu mai este fericită alături de el.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost…”, este o parte din mesajul matinalului, pe care ulterior l-a șters.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: