Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Lidiei Buble după ce Răzvan Simion a spus motivul despărțirii lor. Ce mesaj a apărut pe contul de Instagram al artistei

Prima reacție a Lidiei Buble după ce Răzvan Simion a spus motivul despărțirii lor. Ce mesaj a apărut pe contul de Instagram al artistei

GALERIE FOTO (5) Prima reacție a Lidiei Buble după ce Răzvan Simion a spus motivul despărțirii lor

Prima reacție a Lidiei Buble. În urmă cu câteva zile, Răzvan Simion a vorbit despre despărțirea de Lidia. Prezentatorul tv a explicat care a fost motivul principal care a dus la separare. Ulterior, blondina a postat un mesaj subtil pe rețelele de socializare.

Prima reacție a Lidiei Buble după ce Răzvan Simion a spus motivul despărțirii lor. Ce mesaj a apărut pe contul de Instagram al artistei

Prima reacție a Lidiei Buble după ce Răzvan Simion a spus motivul despărțirii lor. După cinci ani de relație, Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit fără a le oferi susținătorilor lor prea multe detalii. Anul trecut, prezentatorul de la Antena 1 posta un mesaj pe Instagram în care își anunța susținătorii că el și Lidia s-au despărțit. La câteva luni distanță, matinalul și-a găsit liniștea în brațele arhitectei Daliana Răducan, acesta fiind surprins de nenumărate ori în compania acesteia.

Zilele trecute, Răzvan a vorbit în emisiunea sa, pentru prima dată, despre despărțirea de Lidia. Acesta a spus care a fost motivul principal care a dus la separare. Colegul lui Dani Oțil a spus că, în opinia lui, cei care sunt vinovați pentru încheierea unei relații sunt bărbatul și mama lui. Ulterior, Lidia Buble a postat un mesaj motivațional pe rețelele de socializare, cu subînțeles. Acest lucru i-a cam pus pe gânduri pe fanii vedetei. ”Un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului este că nu toate contează. Nu orice persoană, lucru sau eveniment trebuie să aibă un impact asupra noastră, indiferent de cât de mult ar încerca. Gândește-te la viața ta ca la o casă. Ai da voie oricărui străin înăuntru? Să vină, să-și lase hainele murdare, să se curețe și apoi să plece, lăsându-te pe tine să cureți toată mizeria?”, se arată în postarea Lidiei Buble de pe InstaStory.

Lidia a organizat o sesiune de întrebări pentru susținătorii ei, iar artista le-a răspuns tuturor curiozităților, chiar și celor mai incomode întrebări. La un moment dat, un fan a întrebat-o pe cântăreața dacă are iubit. Fără să stea pe gânduri, blondina a răspuns la întrebare. ”Ce frumoasă este viața. Și bărbații la fel!Tot ceea ce pot să îți spun este că bărbatul meu va fi cel mai fericit și mai împlinit din lume”, a spus artista.

Ce diferență de vârstă este între Răzvan și Daliana, iubita lui

Daliana Răducan, are 29 de ani, iar Răzvan Simion are 40 de ani. Așadar, diferența dintre ei este de 11 ani. Cei doi sunt împreună de 11 luni, în timp ce diferența de vârstă dintre el și Lidia era de 13 ani.

Daliana este arhitect de meserie și designer de interior, făcând parte din echipa Visuri la cheie. Bruneta se descrie pe sine ca fiind o persoană cu viziune de artist și creativă. ”Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, s-a autodescris noua iubită a lui Răzvan pe site-ul personal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: