Redactia.ro
Home » Monden » Ce îi învață Tudor Chirilă pe copiii lui? Regula pe care vrea ca ei s-o respecte

Ce îi învață Tudor Chirilă pe copiii lui? Regula pe care vrea ca ei s-o respecte

Tudor Chirilă a răbufnit! Motivele incredibile pentru care nu sărbătorește Ziua Națională

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră. Acesta are o familie superbă, alături de partenera sa de viață, Iulia Mâzgan. El se poate declara un tată fericit și împlinit a doi copii. Iată ce învățături își dorește vedeta să le insufle micuților!

 Tudor Chirilă: „Munca nu trebuie să fie o corvoadă”

Tudor Chirilă este destul de discret atunci când este vorba de viața privată și mai ales cea de familie. Cu toate acestea, recent, cântărețul a vorbit sincer și transparent despre învățăturile și trăsăturile de caracter pe care speră să le deprindă copiii lui de la el.

Tudor Chirilă a povestit că i-ar plăcea ca micuții lui să-i calce pe urme în industria muzicală, a artei:

„Mi-aș încuraja copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul”, a spus artistul pentru pentru spectacola.ro.

Tudor Chirilă: „Când ai copii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine”

Totodată, Tudor Chirilă mai explică ce impact ar putea avea faptul că el petrece prea mult timp în turnee, plecat de acasă, pentru copiii lui:

„Sau mai nou, rupi ușa ca mine, când știi că trebuie să petreci timp cu copiii tăi. Eu îmi pun o limită. Dar când ai copii înseamnă că nu mai ai timp pentru tine și suferi că nu ai timp pentru tine, pentru că ai mai vrea să repeți acolo. Eu le spun copiilor mei, când mă întreabă „Da de ce stai așa de mult?” Le zic că îmi place. „Da, dar vrem să fii mai devreme acasă”, „Da, dar e munca mea. Eu din asta trăiesc, dar să știți că nu-i un chin, îmi place”, ca să nu creadă că nu-mi place ceea ce fac.

Ei mă văd destul de puțin în perioada asta și știu că poate se gândesc „Vai, eu n-o să mă fac niciodată cântăreț, uite cum muncește tata.” Pe de altă parte, trebuie să înțeleagă că și eu sunt om care are nevoie de joc și se spune că moartea copilăriei este în momentul în care nu te mai joci. Păi ce loc în care să te joci e mai mișto decât în artă? Aici poți să faci toate prostiile, fără ca lumea să te mai poată condamna. Nu există spectacol greșit. Nu există greșeală în artă. Poți să faci un spectacol care îmi place sau nu. Aș încuraja orice copil”, a mai spus Tudor Chirilă tot pentru Spectacola.

 

Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: