Redactia.ro
Home » Știri » Ce îi transmite „soția de artist”, Mădălina Crețan, lui Nosfe: „N-ai înțeles o secundă…”

Ce îi transmite „soția de artist”, Mădălina Crețan, lui Nosfe: „N-ai înțeles o secundă…”

Ce îi transmite „soția de artist”, Mădălina Crețan, lui Nosfe: „N-ai înțeles o secundă...”

Mădălina Crețan are de dus o povară grea: să îndure moartea soțului ei, Nosfe, care a decedat, în urma unui infarct, se pare, în noaptea când acesta a avut concert cu Șatra BENZ, trupa lui. Iată ce mesaj îi transmite soția lui în mediul online, acolo unde nu se mai opresc din a fi scrise mesaje de condoleanțe.

Ce îi transmite „soția de artist”, Mădălina Crețan, lui Nosfe, după moartea lui: „N-ai înțeles o secundă…”

„Din Șatră nu pleacă nimeni”, spune un vers de la Șatra BENZ. Dar Nosfe a plecat. Fără voia lui. Fără voia nimănui.

Fără Nosfe, soția lui nu mai este la fel. Fără el, viața ei s-a schimbat complet. Era partenerul ei, alesul inimii, cel mai bun prieten și tatăl fetiței lor. Cel lângă care punea capul pe pernă, în fiecare noapte.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, poartă pe Instagram numele de „soție de artist”. Ea a publicat acolo un mesaj adresat celui care i-a fost partener de viață, soțul și tatăl copilului ei, prin care îi spune cât de multă lume este acum îndurerată din cauza morții lui. Iată ce mesaj sfâșietor îi transmite Mădălina lui Nosfe.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiile ai lăsat aici…”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mădălina Crețan (@sotiedeartist)

Toți cei care l-au cunoscut pe Nosfe nu își pot reveni din șoc. Toți cei care l-au văzut în concerte sau i-au ascultat muzica doar la căști sunt cuprinși de suferință. Mulți au publicat pe conturile lor imaginea în alb și negru cu chipul rapper-ului, în care este scrisă data nașterii și data morții lui. Mesaje peste mesaje, condoleanțe, durere.

„Cretzane… Ne-ai rupt”, „Condoleanțe! Acest om a scris istorie”, „Ești puternică, Mădă, ai fost și vei fi o soție de artist, cu toate că s-a întâmplat tragedia asta. Ai un copil de nota 10, va crește frumos și o să fie puternică. Nu cred că e momentul să te mai gândești la noi, chiar dacă noi suntem lângă tine” – sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut în comentarii în urma postării mesajului Mădălinei Crețan.

„Condoleanțe! Se uită la voi de sus”, „Suntem alături de tine. Îl vom onora în cel mai frumos mod”, „Condoleanțe. Unchiul va rămâne mereu în inimile noastre”, „Cât de nedreaptă este viața”, „Fără cuvinte. Tot ce pot să spun e doar atât: MULT, MUUULT PREA DEVREME. Condoleanțe” – sunt și alte comentarii ale celor care regretă moartea lui Nosfe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: