Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce încălțăminte să porți vara aceasta pentru a fi la modă

Ce încălțăminte să porți vara aceasta pentru a fi la modă

De cele mai multe ori atunci când alegem ținuta cu care să ieșim din casă ne propunem fără dar sau poate să impresionăm și totodată să fim la modă. Iar în acest sens depunem eforturi consistente documentându-ne în legătură cu noile tendințe și totodată făcând achiziții de noi articole vestimentare cu ajutorul cărora să ne putem evidenția pasiunea față de trendurile din lumea modei.

Ei bine, încălțămintea ne poate ajuta să ne îndeplinim acest obiectiv. Prin urmare, ori de câte ori ne cumpărăm o pereche de încălțăminte trebuie să căutăm totodată și câteva informații despre tendințele din lumea modei.

În acest sens ne-am propus să venim și noi cu o mână de ajutor. Mai exact, în acest articol vom vorbi despre tipurile de încălțăminte pe care ar trebui să le porți vara aceasta dacă îți propui să fii la modă. Iată așadar care sunt recomandările noastre:

Balerini dama – soluția salvatoare în acest sezon

De câte ori nu ai pierdut ore întregi în fața garderobei doar pentru că încălțămintea nu se potrivea cu ținuta aleasă de tine? Cu siguranță nu de puține ori. Ei bine, probabil că nu aveai o pereche de balerini dama la dispoziție.

În sezonul călduros, balerinii damă se dovedesc a fi o alegere foarte inspirată și de cele mai multe ori salvatoare. Te scoate din impas și îți oferă confort, stil și personalitate iar cel mai important este faptul că vei reuși să fii la modă.

Balerinii sunt incluși adesea în tendințele din lumea modei așa că trebuie numaidecât să ai și tu o pereche la dispoziție.

Îți recomandăm să cauți în mod special balerini cu animal print, deoarece aceștia reprezintă o tendință foarte atrăgătoare vara aceasta și sigur vor fi la modă și în anii următori.

Pantofi sport – confort și modă cu o singură pereche de încălțăminte

Pantofii sport au primit în ultimii ani tot mai multă apreciere din partea caselor de modă iar astfel au făcut deseori parte din tendințele sezoanelor calde. Același lucru se întâmplă și anul acesta când pantofii sport sunt considerați a fi o alegere foarte trendy.

Prin urmare, dacă vrei să te bucur de confort dar și de stil în același timp, atunci ar trebui să porți pantofi sport mai des. Cu siguranță te vei îndrăgosti de ei mai ales după ce vei descoperi numeroasele opțiuni de asortare ale pantofilor sport.

Sandale cu barete subțiri

În lista tendințelor de vara aceasta pentru încălțăminte se regăsesc și sandalele cu barete subțiri. Astfel, trebuie să ai și tu în vedere aceste modele de sandale. Dat fiind faptul că vorbim despre un tip de încălțăminte foarte popular în timpul sezoanelor călduroase, ar fi păcat să nu profiți și de potențialul lor în materie de modă.

Vei găsi cu ușurință sandale cu barete subțiri și totodată vei constata că au prețuri accesibile. Astfel, de ce să nu adaugi și tu câteva perechi în garderoba ta?

Acestea fiind spuse, dacă vrei să te remarci vara aceasta cu încălțăminte la modă, atunci ar trebui să vezi oferta de pe Tocmania.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: