Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nepotul a rupt o înghețată în două și a aruncat-o în iarbă, iar bunica a uitat-o acolo. Peste 4 zile s-au speriat când au văzut ce era în acel loc

Nepotul a rupt o înghețată în două și a aruncat-o în iarbă, iar bunica a uitat-o acolo. Peste 4 zile s-au speriat când au văzut ce era în acel loc

Nepotul a rupt o înghețată în două și a aruncat-o în iarbă, iar bunica a uitat-o acolo. Peste 4 zile s-au speriat când au văzut ce era în acel loc

Mary Salter este o bunică uimită care a avut o experiență cu totul neobișnuită în legătură cu înghețata sa preferată. Locuind în Grafton, în nordul New South Wales, Mary a devenit curioasă în legătură cu ingredientele din înghețata pe care o mânca, în urma unui incident cu nepotul ei.

Nepotul a rupt o înghețată în două și a aruncat-o în iarbă, iar bunica a uitat-o acolo

Într-o zi, nepotul ei a rupt în două un sandviș cu înghețată și l-a aruncat pe pământ, cu speranța că păsările sau poate chiar furnicile se vor bucura de el. Cu toate acestea, ceea ce a urmat a fost cu adevărat surprinzător. Timp de patru zile, cele două bucăți de înghețată au rămas neschimbate, fără să se topească, și fără ca niciuna dintre vietățile din jur să se apropie de ele.

Peste 4 zile s-au speriat când au văzut ce era în acel loc

Intrigată de această situație, Mary a decis să intre în contact cu producătorii de înghețată și a postat un mesaj pe pagina lor de Facebook, întrebând ce anume conține produsul lor și de ce înghețata nu s-a topit în condițiile în care temperatura de afară depășea 26 de grade Celsius. În mesajul ei, Mary a scris:

,,Hey, Coles – vă rog frumos, îmi puteți spune ce este în înghețata voastră, ce puneți în ea
Sunt intrigată fiindcă vineri, pe la ora 5 seara, nepotul meu a aruncat una, ruptă în două. Eu m-am gândit să o las acolo pentru pisici, păsări, câine – poate chiar pentru furnici???? Dar m-am uitat cu mare interes cum niciuna dintre toate aceste vietăți nici măcar nu s-a apropiat de ea! Nici măcar furnicile! Plus că înghețata nu s-a topit, iar cele două bucăți stau exact acolo unde le-am lăsat, ceea ce mă cam îngrijorează. Mai exact ce băgați în acest desert? Puteți să îmi explicați de ce, în patru zile în care au fost peste 26 de grade afară, înghețata nu s-a topit??? Toți cei care citiți asta și aveți acasă așa ceva, vă rog, faceți ca mine, vedeți dacă puteți convinge vreo creatură să mănânce așa ceva! Sunt foarte interesată de răspunsuri.”

Lanțul de supermarketuri care produce înghețata a răspuns la postarea ei printr-un comentariu, asigurând-o că au trimis un răspuns în mesaj privat pe Facebook. Această situație a atras atenția asupra înghețatei comerciale și a ingredientelor pe care le conține. Într-o căutare ulterioară, Mary a găsit un ghid publicat de Brian Clement, intitulat „Hippocrates”, care avertiza cu privire la substanțele potențial nocive din înghețata comercială.

Unul dintre aceste ingrediente a fost Dietil Glicol, o substanță chimică folosită ca emulgator în loc de ouă, dar care este de asemenea folosită în produse ca antigel sau analgezice. Alt ingredient suspect a fost Piperonal, care, deși imită aroma de vanilie, este folosit pentru a distruge păduchii. Butilaldehida, utilizată în producția de înghețată de nucă, s-a dovedit a fi un ingredient al cleiului de cauciuc.

Aceste informații au ridicat semne de întrebare cu privire la ingredientele din înghețata comercială și la necesitatea de a citi cu atenție etichetele produselor pe care le consumăm. Mary Salter a devenit un exemplu pentru toți cei care doresc să fie mai conștienți în privința alimentației lor și să ia în considerare calitatea și siguranța produselor pe care le consumă.

 

Sursa foto: dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: