Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă când îți apare în vis o persoană care a murit, de fapt

Ce înseamnă când îți apare în vis o persoană care a murit, de fapt

Ce înseamnă când îți apare în vis o persoană care a murit, de fapt

Ce înseamnă când îți apare în vis o persoană decedată. Pot fi mai multe interpretări, în general, dar iată care ar fi, de fapt, semnificația.

Ce înseamnă când îți apare în vis o persoană care a murit, de fapt

Se spune că atunci când visezi că îți pierzi dinții este adesea sinonim cu un semn rău. În cazul in care visezi apă învolburată, atunci este timpul pentru o schimbare in viata ta, în timp ce apa limpede a oceanului sau a unui lac inseamna calm și liniște interioară. Și mai sunt alte numeroase vise pe care le putem avea și care au, de asemenea, o simbolistică.

Atunci când visăm o persoană decedată poate fi, uneori, destul de copleșitor. Depinde foarte mult și ce relație am avut cu acea persoană care nu mai este în viață, cât de apropiați am fost de ea, ce grad de rudenie a fost între noi și ea și așa mai departe. Potrivit ghidului lui Miller, visarea unei persoane moarte este o experiență personală și interpretarea ei depinde de starea sufletească în care ne aflăm, de situația noastră de viață și de natura relației pe care am avut-o cu persoana decedată.

Visarea unei persoane moarte, în special când vine vorba de o persoană dragă, este însă un indiciu al împlinirii de sine. Sunteţi pe cale să întâlniţi succesul şi să descoperiţi că o dorinţă extrem de puternică a inimii voastre se va îndeplini. Dacă o persoană decedata respectată și iubită de voi apare în vis, atunci înseamnă că succesul este aproape.

Mai poate însemna că și ați reușit să îi oglindiţi anumite trăsături, calităţi pe care le-aţi admirat la acea persoană atunci când era în viaţă. De asemenea, cei care au murit ne apar în vise pentru a ne învăţa şi cum să avansăm în viaţă, ne-ar putea da un semn că trebuie să o luăm pe o anumită cale.

Totodată, se spune că in cazul in care persoana decedata va apare in vis trista sau va lasa senzatia ca nu si-a gasit linistea, ar trebui sa mergeti la biserica pentru a i se face o slujba speciala, prin care sa-si gaseasca linistea.

Dacă persoana decedată râde, înseamnă că in viata reala va bucurati de o prietenie sincera si de lunga durata. Totodata, visul mai poate semnifica si faptul ca aveti o viata linistita, de care sunteti multumit.

Ce înseamnă când o persoană moartă îți cere de mâncare în vis

Oamenii morți nu pot simţi foamea şi nu pot mânca, deci dacă ai visat așa ceva poate însemna că te simţi copleşit în realitate de anumite lucruri, cum ar fi anumite responsabilităţi, anumite situaţii şi oameni care vă fac să vă gândiţi iraţional.

Totodată, interpretarea acestui vis depinde și de cum te-ai simțit față de acea persoană atunci când trăia. Dacă visezi o persoană decedată pe care ai respectat-o foarte mult, asta arată că ești o persoană căreia îi place să îi ajute pe alții fără să aștepte ceva în schimb. Dacă ai visat la o persoană decedată cu care nu te simți confortabil, este un indiciu că vei fi pus într-o situație nedorită, cum ar fi responsabilități timpurii pentru familie și altele asemenea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: