Redactia.ro
Home » Știri » Ce înseamnă numărul casei tale. Cine sunt cei care au o viață de familie armonioasă

Ce înseamnă numărul casei tale. Cine sunt cei care au o viață de familie armonioasă

GALERIE FOTO (2) Ce înseamnă numărul casei tale. Cine sunt cei care au o viață de familie armonioasă

Iată ce poate să însemne numărul casei unde locuiești, de fapt. E de bine sau de rău? Cine sunt cei care au o viață de familie armonioasă și cine sunt cei preocupați de carieră, mai degrabă. Ce spun unii experți în numerologie.

Ce înseamnă numărul casei tale. Află dacă e de bine sau de rău

Unii specialiști de peste hotare au analizat cum poate influența numărul de la casă destinul celor care locuiesc acolo. Evident, cea mai des întâlnită superstiție este cea despre numărul 13, despre care se spune că atrage ghinionul. Mulți – chiriași sau proprietari – chiar refuză să locuiască la numărul 13 și îl evită dacă pot.

Pentru a afla cum îți este influențat destinul de numărul de la casă este bine să aduni cele două cifre.

În numerologie, 1 este asociat unor începuturi noi. Se spune că oamenii care locuiesc într-o casă cu numărul 1 se pot descurca în orice situație și să depășească provocările cu bine.

Numărul 2 este pus accentul pe relațiile de cuplu și de prietenie. Simbolizează armonia și pacea. De cele mai multe ori, cifra 2 este asociată cu ideea din mitologia chineză Yin și Yang.

Numărul 3 este considerat cifra familiei și a celor dragi. Este și cifra creației. De asemenea, 3 mai este asociat cu ideea de familie reunită, în care membrii în vârstă se simt confortabil.

În schimb, dacă locuiești la 4, e posibil să atragi asupra ta ghinionul. În mitologia chineză, este cifra care face trimitere la moarte. În schimb, în Europa, se spune că 4 exprimă stabilitate și bunăstăre materială.

În Feng Shui, există 5 elemente după care se ghidează specialiștii: Apă, Pământ, Foc, Aer și Mental. Prin urmare, cifra 5 are o semnificație aparte pentru că sunt incluse toate elementele care atrag fericirea și prosperitatea, potrivit Spynews.ro.

Cifra 6 exprimă dragostea pentru cei apropiați, energiile pozitive, dar și dorința de a călători.

Cine are 7 la casă are și armonie în familie. Este considerată un simbol care exprimă credința, dar și norocul. Despre copiii care locuiesc în case ce au acest număr se spune că sunt binecuvântați.

Cifra 8, semnul infinitului. Simbolul bogăției, al norocului pe plan profesional și al spiritualității, așa că cel mai probabil oamenii care stau aici sunt preocupați de aceste lucruri și chiar au parte de ele.

Cifra 9 este norocul este multiplicat de 3 ori, așa că cei care au 9 la casă sunt foarte norocoși. Totuși, se spune despre ei că sunt preocupați mai mult de carieră și mai puțin de viața de familie, pentru că li se potriviște rolul de lideri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: