Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce înseamnă „video instant”, noul serviciu WhatsApp? Doar așa vei da veștile bune de acum înainte

Ce înseamnă „video instant”, noul serviciu WhatsApp? Doar așa vei da veștile bune de acum înainte

Ce înseamnă „video instant”, noul serviciu WhatsApp? Doar așa vei da veștile bune de acum înainte

WhatsApp lansează un nou serviciu! De acum utilizatorii vor putea trimite mesaje video instantanee, de maxim 60 de secunde. Iată cum va funcționa!

Ce înseamnă „video instant”, noul serviciu WhatsApp

Mark Zuckerberg a prezentat funcționarea noului serviciu de mesaje video instantanee pe WhatsApp, cu o limită de 60 de secunde pentru fiecare clip. Anunțul a fost făcut public pe Facebook:

„Mesajele video sunt o modalitate de a răspunde la chat-uri în timp real și de a spune ceea ce doriți în 60 de secunde. Credem că va fi o modalitate distractivă de a împărtăși momente sau de a da vești bune.

Practic, funcția este o evoluție a mesajelor vocale care au schimbat modul în care oamenii comunică datorită capacității de a-și împărtăși vocea rapid și în siguranță”, a explicat el.

Cum funcționează

Trimiterea unui mesaj video va fi la fel de simplă ca și trimiterea mesajelor vocale. Utilizatorii vor trebui doar să comute la modul video și să țină apăsat pentru a înregistra.

Videoclipurile vor fi redate automat în chat fără sunet, dar va exista posibilitatea de a activa sunetul, dacă este necesar.

„Mesajele video sunt protejate cu criptare end-to-end pentru a le asigura securitatea. Am început deja să implementăm mesajele video, iar în următoarele săptămâni vor fi disponibile pentru toată lumea”, a anunțat Meta.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: