Redactia.ro
Home » Monden » Ce job avea Maria Băsescu înainte de a se căsători cu Traian Băsescu: ”Am ajuns închisă între patru pereţi”

Ce job avea Maria Băsescu înainte de a se căsători cu Traian Băsescu: ”Am ajuns închisă între patru pereţi”

Maria Băsescu a fost una dintre cele mai discrete Prime Doamne ale României. Și-a susținut soțul, fiind mereu în dreapta lui și a uimit de fiecare dată cu bunul simț și eleganță. Acum însă, s-au aflat detalii neștiute despre soția fostului președinte.

Unde a lucrat Maria Băsescu înainte de căsătoria cu Traian Băsescu

Maria Băsescu a lucrat în turism, pe litoral, iar după mariajul cu Traian Băsescu aceasta a devenit o femei casnică. Nu i-a fost ușor deloc să facă această schimbare și a vorbit deseori în interviuri despre acea perioadă, potrivit okmagazine.ro.

„Îmi plăcea foarte mult (n.r. să facă turism), pentru că totdeauna mi-au plăcut societatea, oamenii. Să fie mulţi oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereţi. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu mânca. Aşa că am rămas acasă. Singură. Soţul meu pleca mereu pe mare”, explica Maria Băsescu.

Ce venituri are soția fostului președinte

Din declaraţia de avere, se ştie că fostul preşedinte beneficiază de o pensie care i-a adus în ultimul an fiscal aproape 13.000 de euro, de aproape zece ori mai mult decât pensia soţiei de 1.350 de euro. Maria Băsescu primeşte o pensie minimă de 700 de lei lunar.

Fostul președinte are în Bucureşti două terenuri, ambele închiriate de la Primăria Capitalei, precum şi un apartament de 250 de mp cumpărat în 2003 alături de soţia sa, Maria Băsescu. Cei doi soți deţin şi două maşini, un Ford B-Max şi o Dacia Duster. De asemenea, Traian Băsescu deţine împreună cu soţia zece conturi bancare în care se regăsesc aproximativ 250.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: