Redactia.ro
Home » Știri » Ce l-a impresionat pe Mircea Badea în ziua decesului Reginei Elisabeta a II-a. Declarațiile moderatorului TV

Ce l-a impresionat pe Mircea Badea în ziua decesului Reginei Elisabeta a II-a. Declarațiile moderatorului TV

Ce l-a impresionat pe Mircea Badea în ziua decesului Reginei Elisabeta a II-a. Declarațiile moderatorului TV

Mircea Badea a dezvăluit detaliul care l-a impresionat în ziua decesului reginei Elisabeta a II-a. Iată despre ce este vorba.

Ce l-a impresionat pe Mircea Badea în ziua decesului Reginei Elisabeta a II-a. Declarațiile moderatorului TV

Mircea Badea a dezvăluit în această seară ce l-a impresionat cu adevărat în ziua în care a fost anunțat decesul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ziua de ieri, 8 septembrie 2022. Iată ce declarații a făcut în Ediția specială moderată de Sabina Iosub și Radu Tudor, de la Antena3.

Mircea Badea a spus următoarele:

Eu nu am fost niciodată monarhist, nici nu cred că devin. Am fost foarte marcat de ce s-a întâmplat ieri și întrebându-mă de ce sunt așa de marcat, nefiind monarhist, răspunsul e simplu. Din punctul meu de vedere, odată cu regina Marii Britanii a dispărut o lume, lumea din care facem parte.

Am fost foarte emoționat. Mi-am dat seama că lumea din care fac și eu parte dispare odată cu Regina Angliei. Era ultimul mare lider mondial cu o aură aproape mistică, în opinia mea, care reprezenta niște valori tradiționale și un fel de a fi, punea un nord pe busolă într-un fel în care nu cred că se va mai întâmpla.

Adică cred că o dată cu decesul Reginei Angliei clar se marchează trecerea la o nouă lume, o lume pe care eu nu o intuiesc ca fiind nici pe departe minunată. Foarte important mi s-a părut și m-a emoționat, foarte tare felul în care a fost anunțată moartea Reginei Angliei. Și anume cu aceea foaie A4, simplă, cu un text cu litere mici, banale, negre, cu propoziții simple: „Regina Marii Britanii a decedat în pace. Regele și Regina rămân la castel până a doua zi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: