Redactia.ro
Home » TV » Ce le-a spus Mirela Vaida părinților săi când a decis să plece de acasă! ”Mi-am luat soarta în mâini”

Ce le-a spus Mirela Vaida părinților săi când a decis să plece de acasă! ”Mi-am luat soarta în mâini”

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Prezentatoarea de la Acces Direct a moderat mai multe emisiuni de-a lungul timpului, printre care și show-uri matrimoniale. Îndrăgita prezentatoare a făcut dezvăluiri uimitoare cu privire la viața ei. 

 

Ce le-a spus Mirela Vaida părinților săi când a decis să plece de acasă

Mirela Vaida a povestit, într-un interviu, despre momentul în care a decis să pleec de acasă și să se mute în București. Îndrăgita prezentatoare TV și-a luat soarta în propriile mâini și a ales să plece din casa părintească. Mai mult, prezentatoarea de la Acces Direct a mai mărturisit că a crezut în forțele sale și a avut multă ambiție pentru a ajunge unde și-a dorit.

”Când am spus că vreau să plec de acasă şi să fac facultatea la Bucureşti, asta am făcut, în ciuda tuturor insistențelor părinților mei de a rămâne la Iaşi. Mi-am luat, într-un fel, soarta în mâini, am fost foarte încrezătoare în mine şi în forțele mele, nu ştiam pe atunci dacă am vreun talent, dar aveam foarte multă voință, determinare, foarte multă ambiție. Am fost un elev silitor, o studentă bună, am fost un om riguros, dar care avea anumite ieşiri din decor, în sensul că voia să îşi ducă visele până la capăt.”, a declarat prezentatoarea TV pentru viva.ro.

Mirela Vaida a spus în cadrul interviului că a fost un copil premiant și că a învățat tot timpul bine pentru a avea starea pe care o are acum.

,,Am fost premianta clasei, întotdeauna la panoul de onoare, şi am fost şefa clasei, întotdeauna în primii doi din clasă, de la clasa I până la a XII-a. Am avut tot timpul coroniță sau, în cel mai rău caz, premiul doi, în liceu, până m-am acomodat cu materiile de la mate-info, dar am şi fost un copil nu rebel, dar un copil cu personalitate, care, când a spus „eu vreau să fac asta, a făcut asta.”, a spus Mirela Vaida, pentru sursa citată.

 

Mirela Vaida, despre copilăria petrecută la țară

Mirela Vaida este mereu cu zâmebtul pe buze și mereu energică și pozitivă. Prezentatoarea de la Acces Direct pare să își fi păstrat spiritul din copilărie.

,,Eu am pornit de mică la colindat și la urat, bunica mea, mamaia, mergea cu noi, cu mine și cu fratele meu, cu trăistuța la gât, pe care noi o umpleam cu colaci, cu nuci, cu mere și cu bănuți. Eram foarte încântați, ne duceam la toate ulițele, ne simțeam în siguranță cu mamaie, care ne ducea şi trăistuța când devenea foarte grea”, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct.

Vedeta a mai declarat că aveau foarte puține în acea perioadă și că aveau multe lipsuri, dar că erau fericiți.

,,Ne bucuram foarte tare când puneam colacii, covrigii pe plită, mâncam merele şi număram bănuții  ăia puțini, din care ne luam ceva să ținem minte că nu am înghețat degeaba. Astea sunt bucuriile pe care o să mi le aduc aminte toată viața în preajma sărbătorilor, cu tot satul care era la sanie, iarna, pe dealuri. Nu aveam pe atunci costume impermeabile, polar, nici ghete de schi, aveam o pereche de pantaloni din lână, care se udau imediat de la zăpadă şi înghețau până făceau țurțuri, dar eram atât de fericiți. Deveneam mult mai puternici, chiar dacă ne curgea nasul, nu mai interesa atunci pe nimeni să facă aerosoli, nici nu exista noțiunea asta”, a mai spus Mirela Vaida.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: