Redactia.ro
Home » Monden » Ce legătura există, de fapt, între Dorian Popa și Mihai Bendeac. Secretul a fost dezvăluit într-o carte!

Ce legătura există, de fapt, între Dorian Popa și Mihai Bendeac. Secretul a fost dezvăluit într-o carte!

Ce legătura există, de fapt, între Dorian Popa și Mihai Bendeac

Ce legătura există, de fapt, între Dorian Popa și Mihai Bendeac. Celebrul artist și-a lansat astăzi prima carte, dându-le fanilor sfaturi despre cum a reușit să facă bani din mediul online. Dorian Popa a spus și care este legătura dintre el și Mihai Bendeac.

Ce legătura există, de fapt, între Dorian Popa și Mihai Bendeac. Secretul a fost dezvăluit într-o carte!

Ce legătura există, de fapt, între Dorian Popa și Mihai Bendeac. Artistul și-a divulgat secretele într-o carte pe care a lansat-o joi, 16 decembrie. Dorian Popa și-a prezentat evoluția în volumul pe care l-a denumit ”Tu ești următorul Influencer de succes”. ”Munca a însemnat că am continuat să merg înainte indiferent de câte ori m-a pus viața la pământ… Educația este ce mi-a oferit în primul rând mama mea și apoi o mulțime de mentori pe care i-am căutat special ca să pot învăța de la ei”, spune Dorian Popa.

De asemenea, artistul le-a spus fanilor săi să nu îl copieze și să ia propriile decizii. Deciziile pe care le-am luat cred că au funcționat pentru mine, dar asta nu înseamnă că se potrivesc pentru toată lumea. ”Dar cred că sunt totuși mai multe lucruri bune pe care le poți învăța de la mine… care ar putea să-ți fie foarte utile. În viață trebuie să ai modele. Oameni mai pricepuți ca tine de la care să înveți. Și poți învăța ceva de la fiecare om. Chiar dacă din unele puncte de vedere îl consideri mai fraier ca tine, din alte puncte de vedere e posibil să-ți fie profesor! Eu așa am reușit să am succes. Prin încercarea mea constantă de a învăța câte ceva de la fiecare om din jurul meu”, a mai spus Dorian.

Cine l-a inspirat pe Dorian Popa?

Totodată, Dorian a spus că cel care l-a inspirat să scrie o carte a fost chiar Mihai Bendeac. Artistul a declarat pentru Cancan.ro că s-a gândit de mult timp să lanseze o carte, dar nu a existat un echilibru în viața sa.
O sursă de inspirație, un factor declanșator a fost și colegul și bunul prieten și o persoană pe care o admir, este vorba despre Mihai Bendeac. Știu că a scos cartea despre el, dar este și cu mama lui foarte mult, iar pe mine mă inspiră foarte mult legătura dintre el și mama lui, pentru că și la mine este la fel… Iar cartea nu este scrisă de mine, am găsit o variantă mult mai tare. Eu am dat un interviu de două zile, de dimineața până noaptea, efectiv, am stat zeci de ore la interviu și am luat-o de când îmi amintesc primele frânturi din viața mea și până în prezent”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa a recitit cartea pe care a scris-o, mărturisind că a simțit o emoție dublă. Artistul a retrăit momentele pe care le-a trăit în copilărie și nu numai. „Recitind-o, emoția a fost dublă. Pentru că, în primul rând, am trăit odată momentele alea când le-am povestit în interviu și după aceea, lucruri pe care nu le-am mai dezgropat, pentru că, știi cum e, sufletul, de multe ori, preferă să stea cu dulapul închis. Recitind, a fost și mai tare trăirea, pentru că, știi cum e, când ești într-un interviu e cu mai multă lume, cu lumini, cu agitație, dar când ești tu cu cartea în mână „, a mai spus cantaretul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: