Redactia.ro
Home » Știri » Ce legătură există între Monica Tatoiu și familia lui Vlad Pascu: „Tatăl lui amenința că ne omoară”

Ce legătură există între Monica Tatoiu și familia lui Vlad Pascu: „Tatăl lui amenința că ne omoară”

monica tatoiu

Monica Tatoiu a avut şi ea „de tras” cu familia lui Vlad Pascu, şoferul drogat de la 2 Mai. Femeia de afaceri susţine că-l cunoaşte pe Mihai Pascu, mai ales.

Ea spune că a fost amenințată de tatăl lui Vlad Pascu, din cauza unor conflicte legale de afaceri, încă de pe vremea în care băiatul încă învăța să meargă.

De ce s-au certat Monica Tatoiu şi Vlad Pascu?

Monica Tatoiu a spus că atât ea cât și soțul său au fost amenințați de tatăl beizadelei drogate din cauza unor proprietăți.

Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat.

Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie?

Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul”, a afirmat Monica Tatoiu.

A avut mai multe procese cu familia Pascu

Monica Tatoiu şi soţul ei au avut mai multe procese cu familia Pascu, deoarece femeia de afaceri ar fi vrut să salveze un parc din Capitală.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum.

Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el.

Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci. Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină”, a spus Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: