Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai fac surorile Cheeky Girls. Monica are probleme de sănătate

Ce mai fac surorile Cheeky Girls. Monica are probleme de sănătate

GALERIE FOTO (6) Ce mai fac surorile Cheeky Girls

Surorile Cheeky Girls au devenit celebre în Marea Britanie, în 2002, după ce au apărut la o emisiune de talente. La scurt timp acestea s-au retras din showbiz, iar acum fiecare și-a văzut de viața ei. Se pare că nici pe plan sentimental, gemenele nu au avut noroc.

Ce mai fac surorile Cheeky Girls. Una dintre ele s-a căsătorit

Gabriela și Monica Irimia, de la Cheeky Girls în vârstă de 38 de ani s-au retras din showbiz după ce și-au încercat norocul în muzica, având parte de un adevărat eșec. Cele două fete s-au schimbat de-a lungul timpului, iar acum sunt de nerecunoscut. Gemenele au probleme cu anorexia, anxietatea și depresia.

În prezent, Monica trăiește o poveste de dragoste alături de un englez, Shaun Taylor, moștenitorul unei firme de arhitectură, în timp ce Gabriela își caută jumătatea, după ce s-a despărțit de politicianul Lembit Opik.

Gabriela de la Cheeky Girls are probleme de sănătate

În ultimii ani, problemele nu le-au ocolit pe surorile Cheeky Girls. După ce Monica a avut probleme cu silicoanele și pietrele la rinichi, Gabriela a aflat de curând că are o tumoră la un genunchi și ca va trebui să se opereze de urgență.

Potrivit acesteia, în urmă cu câțiva ani, la finalul unei curse tip marathon la care participa, a simțit o durere ascuțită la genunchi. Astfel, în urma analizelor, medicii i-au spus că are o tumoră la picior.

Monica și Gabriela au plecat cu mama lor în 2002 în Marea Britanie, an în care au avut succes cu melodia “The Cheeky Song (Touch my Bum)”, care a ținut locul doi în topul britanic, în peste 800.000 de exemplare. După un timp, surorile au dat faliment și au dispărut de pe scena muzicii. Gabriela a ținut prima pagină a ziarelor din Marea Britanie, datorită relației sale cu politicianul Partidului Democrat, de origine lituană, Lembit Opik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: