Redactia.ro
Home » Știri » Au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Surorile Clements au peste 1.8 milioane de urmăritori pe Instagram

Au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Surorile Clements au peste 1.8 milioane de urmăritori pe Instagram

GALERIE FOTO (7) Au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume

Gemenele Clements au reușit să cucerească întreaga lume în urmă cu câțiva ani, cu frumusețea lor unică. Pure și inocente, Ava și Leah au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume, reușind să aibă în prezent 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram.

Cu toate acestea, bucuria lor a fost umbrită de o veste tristă. Tatăl lor a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Cum se simte bărbatul?

Au fost declarate cele mai frumoase gemene din lume. Surorile Clements au peste 1.8 milioane de urmăritori pe Instagram

Leah și Ava Clements, în vârstă de 9 ani se bucură de un succes imens după ce mama lor le-a introdus în lumea modei. Întreaga lume a rămas uimită de frumusețea lor unică, motiv pentru care, opt ani mai târziu, gemenele au ajuns să aibă  1.8 milioane de urmăritori pe Instagram. Cele două se bucură de acest lucru, postând zilnic pe rețelele de socializare și fiind în legătură permanentă cu fanii lor.

Drama gemenelor Clements

La finalul anului 2019, Kevin Clements, tatăl gemenelor a fost diagnosticat cu o formă gravă de cancer. Bărbatul în vârstă de 39 de ani, tatăl a trei copiii și-a șocat apropiații când a postat fotografii din timpul tratamentului.

Din fericire, cu ajutorul platformei, gemenele au reușit să îi găsească tatălui lor un transplant de măduvă. “Ne îndreptăm spre spital pentru marea zi – transplantul de măduvă al tatălui nostru! Va primi celulele stem ale unchiului nostru și sperăm ca celulele lui să preia controlul asupra corpului tatălui nostru, astfel încât cancerul să nu mai revină vreodată. Operația îl va face pe tata să fie foarte bolnav, dar sperăm ca totul să meargă conform planului, astfel încât să-l putem avea pe tatăl nostru înapoi cât mai curând posibil. #kevininvingecancerul”, este mesajul postat de gemenele Ava și Leah Clements pe Instagram.

În prezent, Kevin se recuperează, după ce transplantul de măduvă a fost un succes. Bărbatul se bucură de viață alături de soție, și de cei trei copiii absolut minunțați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: