Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon ”Românii au talent”. Viața i s-a schimbat total

Ce mai face Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon ”Românii au talent”. Viața i s-a schimbat total

Ce mai face Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon ”Românii au talent”. Adrian Țuțu avea 19 ani atunci când s-a făcut remarcat la faimosul concurs de talente. Adrian Țuțu impresiona cu vocea sa juriul competiției, dar și cu povestea lui de viață. Muzica rapp l-a adus pe culmile succesului, chiar până în finala concursului și, mai apoi, căștigătorul trofeului și a celor 120.000 de euro. Mulți se întreabă cu ce se mai ocupă în prezent, dar și în ce a investit banii.

Ce mai face Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon ”Românii au talent”. Viața i s-a schimbat total

Ce mai face Adrian Țuțu, câștigătorul primului sezon ”Românii au talent”. Adrian Țuțu are 28 de ani, în prezent, iar viața i s-a schimbat la zece ani după ce a câștigat trofeul competiției de la PROTV, dar și premiul de 120.000 de euro. Avea 19 ani, în anul 2011, iar vocea sa impresiona juriul, dar și povestea lui de viață.

Image result for adrian tutu

Pe când avea doar cinci ani, părinții i-au murit. A rămas în grija bunicii sale, iar de la vârsta de 15 ani a fost nevoit să meargă la munca pe șantier, pentru un trai mai bun. În tot acest timp, și-a urmat și pasiunea, muzica rapp. Drept urmare, și-a improvizat un mini studio de muzică, unde compunea versuri, cânta.  De preselecțiile Românii au talent a auzit la radio și s-a dus la o sală de internet pentru a se înscrie. Nu a durat mult și a fost contactat. După ce a câștigat Românii au talent, Adrian Țuțu și-a renovat apartamentul unde locuia, dar și-a deschis și un studio foto și auto. Apartamentul nu a reușit, de altfel, să-l mobileze și locuiește acum la prieteni. Spune că banii nu i-au adus fericirea, ci dimpotrivă, probleme. Nu s-a îmbogățit, de pe urma premiului, totodată.

„Banii nu mai sunt, dar am câștigat oameni și experiență. Mi-am renovat apartamentul din Focșani pe care mi l-au lăsat părinții mei. Am investit în scule pentru un studio foto și pentru un studio auto. Am rămas sărac din punct de vedere material, banii nu mi-au adus fericirea, ci chiar unele probleme. Au fost unii prieteni care vroiau să profite de banii mei. Acum stau la prieteni pentru că apartamentul meu nu este încă mobilat”, a declarat tânărul.

Nu a renunțat la pasiunea sa, muzica rapp

Nu a renunțat, însă, la muzica rapp, în pofida greutăților. A muncit în mai multe domenii pentru a-și duce visul mai departe. A scos chiar și diferite piese.

”Am preferat să stau mai retras, dar am lansat şi cateva piese pe care le găsiţi pe canalul studioului meu „MyCrewMusic” (…) Momentan locuiesc în Bucureşti şi lucrez cu drag şi spor în studioul meu, alături de mai mulţi oameni talentaţi pe care îi veţi cunoaşte curând”, spunea Adrian Țuțu, într-un interviu pentru Click.ro.

Image result for adrian tutu

Are 28 de ani acum, dar Adrian Țuțu nu se simte pregătit de o căsătorie.

”Momentan nu. Cred că atunci când va fi lângă mine persoana potrivită totul va veni de la sine”, a mai explicat el pentru aceeași sursă.

Adrian Țuțu este de părere că banii vin și pleacă.

”Înainte să particip la acest concurs consider că eram un amator care visa să devină un profesionist (…) Banii vin şi pleacă şi sincer m-am săturat să mă tot justific când vine vorba de premiu”, a conchis Adrian Țuțu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: