Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. Artistul a pierdut toți banii

Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. Artistul a pierdut toți banii

GALERIE FOTO (6) Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent (1)

Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. În urmă cu 10 ani, Adrian Țuțu devenea primul câștigător al emisiunii de la PRO TV. Artistul a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro, pe care i-a pierdut. Cu ce se ocupă în prezent Adrian Țuțu?

Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. Artistul a pierdut toți banii

Ce mai face Adrian Țuțu, primul câștigător Românii au Talent. În 2011, Adrian reușea să-i emoționeze atât pe jurații emisiunii, cât și pe telespectatori cu talentul său vocal. Adrian Țuțu a devenit primul câștigător al reality showului, plecând acasă cu un premiu de 120.000 de euro. Ei bine, anii au trecut, iar artistul a cheltuit banii și nu a reușit să construiască nimic. Artistul a cheltuit toți banii în speranța de a-și construi o carieră muzicală. Din nefericire, nu a reușit să-și atingă scopul.

Adrian a mărturisit că după câțiva ani, în care a activat pe lângă cei mai mari artisti din România, s-a întors la Focșani, fără un leu în buzunar. ”Pentru că abia câștigasem o sumă de bani, am hotărât să investesc totul în pasiunea mea, iar sufletul meu mi-a spus că trebuie să petrec cât mai mult timp pe lângă oamenii deja pricepuți din industria muzicală, să pot învăța și eu să fac ceea ce fac ei. Au urmat multe zile, multe nopți în care am făcut numai asta. Eram însetat de cunoaștere și voiam să prind cât mai multe, ca mai apoi să îmi fac propriul studio.Pentru că stăteam până la ore târzii în noapte, taxiurile nu se plăteau singure, iar atunci când stai trei sferturi din zi la studio mâncarea te costă mult mai mult pentru că nu mai ai timp să gătești”, a povestit Adrian.

După ce a apărut în câteva reclame, Adrian Țuțu a dispărut de pe micile ecrane. În 2015, rapperul declara pe rețelele de socializare că s-a întors în orașul natal pentru că nu mai avea bani și nu mai putea să se descurce cu cheltuielile din Capitală.

Adrian Țuțu nu a renunțat la visul lui

Cu toate că nu a reușit să își atingă țelurile, Adrian nu a renunțat la visul lui, acela de a avea propriul studio. Artistul a scos piesa ”Mai tare”, iar ulterior a revenit în București. ”Au urmat încă 5 ani în care am muncit în diverse domenii prin București ca să pot strânge bani să îmi fac studioul mult visat. Pe lângă muncă, am continuat să fac și muzică încercând să-i țin aproape pe cei care cred în mine și să nu dezamăgesc. Acum am aceleași scule pe care le-am văzut prin studiourile profesionale, am echipamentul video pe care l-am dorit atât de tare, și sudio-ul foto care împreună completează pachetul de care are nevoie un artist muzical”, a încheiat Adrian Țuțu.

Astfel, rapperul și-a deschis propria afacere, un studio de înregistrări, și a trecut la treabă. Prima piesă semnată de el se numește „Nu vrei“ si este cantata de Karym. Artistul a declarat că piesa este inspirată din trecutul său și ca versurile piesei reflectă cea mai mare dificultate pe care a trebuit să o depășească.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: