Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce se ocupă Adrian Țuțu? Primul câștigător ”Românii au talent”a pierdut toți banii câștigați

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu? Primul câștigător ”Românii au talent”a pierdut toți banii câștigați

GALERIE FOTO (6)Cu ce se ocupă Adrian Țuțu_

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu? În prima ediție a emisiunii ”Românii au talent”, Adrian Țuțu a câștigat marele premiu, plecând acasă cu foarte mulți bani. Se pare că tânărul a decis să piardă toți banii pe alte lucruri, decât să-i investească într-o afacere. Ce se întâmplă cu Adrian acum?

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu? Primul câștigător ”Românii au talent”a pierdut toți banii câștigați

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu? Adrian Țuțu câștiga în urmă cu 10 ani, marele premiu din istoria televiziunii din România. Acesta a participat în primul sezon al show-ului „Românii au talent” și a reușit să-i impresioneze pe telespectatori cu povestea lui de viață. Artistul a plecat acasă cu 120.000 de euro, pentru a încerca să-și contruiască o carieră muzicală, dar succesul i-a făcut pe mulți să observe în Țuțu un sprijin pentru că are bani, decât un artist cu potențial. Cu ce se ocupă Adrian Țuțu?

La doar câțiva ani după ce fuseseră pe lângă cele mai bune case de discuri din România, Adrian s-a întors la Focșani, orașul său natal, fără niciun ban. Artistul a declarat că a vrut să rămână pe lângă oamenii din industria muzcială pentru a învăța cât mai multe lucruri. Dar se pare că acest lucru l-a costat foarte mult. ”Pentru că abia câștigasem o sumă de bani, am hotărât să investesc totul în pasiunea mea, iar sufletul meu mi-a spus că trebuie să petrec cât mai mult timp pe lângă oamenii deja pricepuți din industria. Eram însetat de cunoaștere și voiam să prind cât mai multe, ca mai apoi să îmi fac propriul studio. Bineînțeles că odată cu informația pe care o câștigam, chiria încă venea. Pentru că stăteam până la ore târzii în noapte, taxiurile nu se plăteau singure, iar atunci când stai trei sferturi din zi la studio mâncarea te costă mult mai mult pentru că nu mai aitimp să gătești”, spunea Adrian.

Adrian Țuțu a rămas fără bani

În tot acest timp, cât a încercat să ajungă unul dintre cei mai buni artiști din România, Adrian a cheltuit toți banii și s-a întors în Focșani fără niciun ban în buzunar. Dar acest lucru nu l-a doborât pe artist. Câștigătorul primei ediții a emisiunii ”Românii au talent” a spus că nu va renunța la visul său, acela de a avea propriul studio. De-a lungul timpului, artistul a continuat creeze muzică, lansând piesa cu care a dat lovitura și care l-a readus în Capitală. Timp de cinci ani, Adrian Țuțu a lucrat în diferite domenii în București pentru a putea strânge bani să își deschidă un studio. Ulterior, după atâta muncă, Adrian a reușit să-și deschidă propriul studio. „Pe lângă muncă, am continuat să fac și muzică încercând să-i țin aproape pe cei care cred în mine și să nu dezamăgesc. (…)Acum am aceleași scule pe care le-am văzut prin studiourile profesionale, am echipamentul video pe care l-am dorit atât de tare, și sudio-ul foto care împreună completează pachetul de care are nevoie un artist muzical (…)”,a mai povestit Adrian Țuțu. Prima piesă lansată la nou său studio de Țuțu se numește ”Iartă-mă Doamne”, care povestește ultimii zece ani din viața lui.

Etichete: