Redactia.ro
Home » TV » Lulu Pascu, fost concurent la ”Românii au talent” este pe moarte. Ce a pățit muzicianul

Lulu Pascu, fost concurent la ”Românii au talent” este pe moarte. Ce a pățit muzicianul

GALERIE FOTO (2)

Lulu Pascu, muzicianul care a participat al două ediții ale emisiunii Românii au talent, se zbate între viață și moarte. Fostul concurent care a primit patru de Da, este în comă profundă, în urma unui accident în care a fost implicat. 

 

Ce a pățit Lulu Pascu

Lulu Pascu a luat parte la un accident tragic. Muzicianul a fost  lovit de o mașină în timp ce traversa, lângă o trecere de pietoni. Martorii la întreaga scenă au alertat echipajele de intervenție, iar Lulu Pascu a fost transportat imediat la spitalul din Nehoiu. Însă, după două ore, medicii au decis transferul lui la Brașov, din cauza stării grave în care se afla.

„În această seară, în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus dinspre DN10 către cartierul Lunca Mare de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, în aceeași direcție. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, un bărbat de 63 de ani, din Nehoiu, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal. iar polițiștii continuă cercetările”, se arată în biroul de presă al IPJ Buzău.

Lulu Pascu este de meserie sobar. Acesta a apărut pe scena Românii au talent, de la PRO TV, alături de Titu Vânătoru, care este profesor de canto la Nehoiu. Cei doi concurenți au ales să interpreteze  „Drumurile noastre toate”, care este și un șlagăr al regretatului Dan Spătaru. La final, ceoi doi au primit din partea juraților patru de DA.

La a doua apariție în platoul Românii au talent, cei doi au apărut în aceeași formulă și au cântat  „Sărut femeie mâna ta”. Mai mult, și de această dată cei doi au primit patru de  „Sărut femeie mâna ta” din partea juraților.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: