Redactia.ro
Home » TV » Românii au Talent. Cine sunt concurenții care au luat de-a lungul timpului Golden Buzz

Românii au Talent. Cine sunt concurenții care au luat de-a lungul timpului Golden Buzz

Romanii au talent

„Românii au talent” este una dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune de la noi, dar și una dintre cele mai iubite. Nu este deloc de mirare, așadar, că acest show de televiziune a ajuns la sezonul cu numărul 11. Iată ce concurenți au primit de-a lungul timpului faimosul Golden Buzz!

Ce concurenți de la „Românii au talent” au primit Golden Buzz

Pentru cei care urmăresc emisiunea, este simplu de știu ce este, de fapt, Golden Buzz. Este o modalitate prin care jurații pot trimite un concurent care le place direct în finală, fără a mai participa la celelalte etape eliminatorii. Au fost date foarte multe de-a lungul timpului, în sezoanele emisiunii. Astfel, printre cei care au primit Golden Buzz se numără Siena Vușcan, Ana Maria Pantaze, Bianca Badea sau Lorelai Moșneguțu.

Toți acești concurenți i-au impresionat pe jurați cu capacitățile lor care îi recomandau să primească titlul de cel mai talentat român.

Cine este marele câștigător de la „Românii au talent” din 2020

Ediția din 2020 a show-ului a fost Radu Palaniță, care i-a impresionat pe jurați cu vocea sa. Acesta nu avea experiență, dar a făcut impresie.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, afirma Radu Palaniță.

După ce a câștigat concursul, a transmis un mesaj emoționant către toți cei care l-au susținut și votat.

„Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil. Sunt foarte emoționat, nu credeam că oamenii vor avea atât de multă încredere în mine. Încă nu realizez ce s-a întâmplat. Aș vrea să le transmit tuturor celor care au fost alături de mine și vor fi pe mai departe că acest moment a fost piatra de temelie pentru ceea ce va urma în cariera mea, iar acest lucru li se datorează și lor”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: