Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face Bebe Cotimanis, după plecarea de la Pro Tv. Ce afacere și-a deschis

Ce mai face Bebe Cotimanis, după plecarea de la Pro Tv. Ce afacere și-a deschis

GALERIE FOTO (4)

După cei 25 de ani la Pro Tv, Bebe Cotimanis a decis să se mute la Prima TV. Însă din prima a stabilit niște lucruri cu cei de acolo. A cerut să își facă singur programul și să aibă libertatea necesară de a lucra și la alte proiecte.

Ce mai face Bebe Cotimanis, după plecarea de la Pro Tv. Ce afacere și-a deschis

După ce a plecat de la Pro TV și a semnat cu postul Prima Tv, Bebe Cotimanis a reușit să fie implicat în mai multe proiecte. Așa s-a sume impresionante. Pe lângă aceste venit, actorul mai primește un salariu de aproximativ 4.000 de euro de la Prima TV, potrivit Viva.ro.

Totodată, Bebe Cotimanis și-a mai deschis o afacere în care se implică și iubita sa, actrița Iulia Dumitru. Mai exact, și-au deschis o școală de teatru, unde oferă cursuri de teatru atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

De ce a plecat Bebe Cotimanis de la Pro TV

Bebe Cotimanis a plecat de la Pro TV, după ce a fost voice over pentru postul din Pache Protopopescu timp de 25 de ani. Plecarea se pare că s-a produs din motive economice, după cum a declarat la un moment dat și actorul.

„Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a declarat Bebe Cotimanis pentru Pagina de Media.

Cum s-au cunoscut Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la „Romeo și Julieta’ și ne-am văzut și asta a fost. Atunci când personalitatea bărbatului e șarmantă și dacă eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început”, a mărturisit Iulia Dumitru în cadrul unei emisiuni TV.

„Nu eram eu Romeo, nici ea Julieta, adică avem simțul măsurii’, spune și actorul glumind. „M-a ținut departe un timp. Am apreciat chestia asta. Respiram mai greu când o vedeam. Serios vorbesc”, adaugă actorul.

Bebe Cotimanis a mărturisit că a simițit-o pe Iulia ca fiind trimisă din partea mamei lui, iar aceasta, la rândul ei, l-a simțit ca pe un dar din partea tatălui său.

„Eu am zis că mi-a trimis-o mama, Dumnezeu să o odihnească”, continuă Bebe. „Iar eu am zis că l-a trimis tata, Dumnezeu să-l odihnească”, mai spune actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini