Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face CRBL? Artistul s-a mutat împreună cu familia în Spania

Ce mai face CRBL? Artistul s-a mutat împreună cu familia în Spania

GALERIE FOTO (6) Ce mai face CRBL

Ce mai face CRBL? Celebrul artist a decis să părăsească România și să înceapă o nouă viață alături de familia sa în Spania. CRBL a declarat recent că este încântat de decizia luată, povestind cum i s-a schimbat viața.

Ce mai face CRBL? Artistul s-a mutat împreună cu familia în Spania

Ce mai face CRBL? Fostul component al trupei Simplu a renunțat la cariera din România, iar în urmă cu un an a decis să se mute în Spania, alături de soție și fiica sa. Recent, CRBL a recunoscut că viața i s-a schimbat complet de când a părăsit țara natală, dar nu regretă nicio clipă decizia de a pleca. “Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme şi pe care multă lume o cunoaşte. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, spune CRBL pentru Playtech.ro.

Cu toate astea, artistul și-a asigurat fanii că urmează să lanseze proiecte mari și serioase. În ceea ce privește muzica, CRBL vrea să mai aștepte și să mai caute tendințele oamenilor, mai ales că acum locuiește în Spania. ”Nu am ţinut niciun concert de când am ajuns în Spania. Asta deşi muzica a continuat să se numere printre prietenii mei apropiaţi. Ştiu însă că am ajuns în faza în care nu mai caut comercialul, că m-am schimbat. Şi nu doar eu! S-a schimbat muzica, s-a schimbat gândirea oamenilor. Sincer, nu ştiu dacă românii sau spaniolii îmi mai înţeleg muzica. Iar asta nu e un reproş. Am ales să mai aştept o vreme, să mai caut. Vă spun doar atât: lucruri serioase şi mari urmează!”, adaugă el.

CRBL și-a creat propriul studio în Spania

Prima dată a fost în Spania în urmă cu șase ani, într-o vacanță, după care a mai mers în urmă cu trei ani. Astfel, CRBL a hotărât să facă o schimbare în viața sa, așa că și-a luat familia și s-a mutat în Spania. CRBL, Elena și fiica lor, Alessia s-au mutat lângă Valencia, în Benicassim, chiar lângă plajă. Casa este absolut superbă, iar artistul și-a luat cu el toate lucrurole din România. Cântărețul și-a creat propriul studio, unde lucrează la un album special. „Ne integrăm ușor – ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, spunea CRBL in urmă cu un an.

Eduard, 43 de ani a declarat că nu vrea să învețe limba spaniolă pentru a crea muzică. Acesta a mărturisit că preferă să scrie piesele în română, chiar dacă nu mai locuiește în România. ”Nu am de gând să mă atașez de limba spaniolă. Nu mă interesează deloc spaniola pentru a compune muzică. O fac în continuare în română și nu am niciun motiv să schimb asta!”, răspunde el la întrebarea dacă a început deja să găsească și să ”creeze rime bine legate” și în limba țării de adopție.Înțeleg bine limba și pot comunica cu cei din jur atât cât mi-e de ajuns. Dar nu am de gând să o învăț la modul intensiv”., mai spune vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: