Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă CRBL, după ce s-a retras din viaţa publică. Şi-a luat familia şi locuieşte în străinătate

Ce a ajuns să facă CRBL, după ce s-a retras din viaţa publică. Şi-a luat familia şi locuieşte în străinătate

CRBL

CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, a decis să se mute definitiv cu familia sa în Spania. El și-a luat fiica și soția și s-au stabilit în această țară.

CRBL s-a mutat definitiv din România

Artistul a vorbit despre decizia de a pleca din România și de a se muta în altă țară. De mai mulți ani deja, CRBL se tot gândea să părăsească România, iar acum el a luat marea decizie. De fapt, el a mai stat doi ani în Spania, iar acum a decis să fie o decizie pe termen lung.

CRBL s-a mutat în Spania alături de soția și de fiica sa, care deja a început școala acolo. Bine îi merge și Elenei, soției artistului.

“Fiica mea face școală aici, iar pentru Elena este, ce să zic, bine. Ele vorbesc mult mai bine spaniola. Avem și prieteni aici. Aveam prieteni și înainte, dar ne-am făcut și unii noi. Ne integrăm ușor, ușor în comunitate, iar pentru mine e ca o renaștere. Planul este să rămânem aici ceva timp”, a spus el.

“Aici e bine, e foarte bine. Noi am venit aici acum cinci ani, am mai stat vreo doi ani așa pe sărite și acum, în septembrie, am revenit. Am testat zona, ne-a plăcut foarte mult și am zis că așa e mai bine pentru familia noastră”, a explicat CRBL.

Ce spune CRBL despre viața în Spania

Artistul are multe planuri pentru viitor, iar acum face muzică din Spania, iar în curând CRBL va lansa  un nou album, după cum spune chiar el.

„Eu mereu am căutat mai multă liniște. Mi-am adus cu mine toate lucrurile din România și fac muzică de aici. Deocamdată suntem într-o vacanță prelungită, dar avem niște planuri pentru 2021 și o să le punem în practică. Fetele s-au adaptat foarte bine”, a spus CRBL, potrivit Spynews.

Totodată, CRBL a spus că mulți oameni din jurul lui ar face acest pas, dar ei sunt primii care chiar au avut curajul să o facă.

“Mulți prieteni de-ai mei ar face acest pas, dar le lipsește curajul și asumarea. Dacă noi trei am decis că este mai bine așa, ne-am luat viața în mâini și am plecat pur și simplu”, a concluzionat fostul concurent al emisiunii “Asia Express”.

Există și o parte proastă, însă. Este vorba despre modul în care conduc spaniolii, lucrul despre care se plânge coregraful.

“I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a spus CRBL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: