Redactia.ro
Home » TV » CRBL vorbeste despre cearta cu Oase. Erau prieteni de 15 ani, dar au devenit dușmani din cauza banilor

CRBL vorbeste despre cearta cu Oase. Erau prieteni de 15 ani, dar au devenit dușmani din cauza banilor

GALERIE FOTO (5) Cearta dintre CRBL si Oase

Câștigătorii sezonului al doilea de la Asia Express CRBL și Oase au împărțit momente de neuitat în timpul competiției. Deși publicul se aștepta să îi vadă în cât mai multe show-uri împreună, prietenia dintre cei doi s-a încheiat.

CRBL a spus adevărul despre cearta cu Oase

CRBL și Oase au format o echipă în emisiunea Asia Express, iar împreună s-au întors acasă cu marele premiu de 30.000 euro.

Dar când publicul se aștepta să îi vadă mai des împreună pe marele ecrane, între cei doi a izbucnit o ruptură definitivă. Cântărețul se pare că s-a simțit trădat de Oase și a decis să spună adevărul despre cearta lor.

CRBL a lansat o piesă în care vorbește despre Oase, dar fără să spună motivul, ceea ce i-a îndemnat pe internauți să-și pună un semn de întrebare în legătură cu prietenia dintre cei doi.

Oase l-a trădat pe CRBL după ce a acceptat contractul la Antena 1 și pe el l-a dat la o parte.

CRBL vorbește despre cearta cu Oase

Cântărețul a spus că în 2004 și-a deschis școala de dans și Oase a devenit cursant ulterior fiind introdus în echipa de Breakdance.

Între timp, precizează CRBL,  l-a băgat în două filme ca dansator și de atunci Oase câștiga mai mulți bani și devenea vedetă cu trupa lui.  Oase a devenit cunoscut național și chiar mondial după povestea cu kendama.

I-am spus că trebuie să mă duc cu Elena, soția mea, și el a zis: ‘Nu, domne, ia-mă pe mine, că o să fie mișto, nu vreau nici un ban, pe mine mă interesează să ne distrăm’. M-am gândit de câteva ori, așa, am zis: . Ce credeți, am propus și am plecat la Asia Express!

Oase m-a susținut, câteodată pe bune, câteodată mințind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câștig Asia Express. Asia Express a fost cel mai frumos lucru care se putea întâmpla pentru doi oameni, pentru doi prieteni, care să dea share prieteniei lor cu cei de acasă, iar oamenii să ne iubeacă, să empatizeze cu echipa noastră.”, declara CRBL.

Prietenia lor s-a rupt din cauza banilor

Cântărețul a povestit că după ce și-au încasat banii câștigați la Asia Express, fiecare i-a investit în proiectele proprii.

Se pare că cei doi urmau să devină coprezentatori la Asia Express sezonul 3, apoi au primit o invitație la emisiunea Nea Marin. Între timp, CRBL a primit o propunere din partea televiziunii Kanald pentru o emisiune, iar de aici lucrurile s-au schimbat.

Din momentul acesta, s-a schimbat tot.

Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: <>. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm„, a mai spus CRBL.

Acesta a fost momentul în care artistul s-a simțit trădat de prietenul său, Oase.

Din momentul ăla, Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani, începând să vorbească cu Asia Express despre contract, despre a pleca singur acolo și au început discuțiile.I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani?”, precizează artistul.

În ziua când a plecat cu fiica sa la Londra, CRBL a aflat că Oase  a semnat contractul cu Asia Express, iar din acel moment artistul a rupt prietenia de 15 ani cu Oase.

Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor?

De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…”, a inchetat CRBL.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: