Redactia.ro
Home » Știri » Nervii concurenților au cedat, la Asia Express, înainte de finală. Ce au făcut Ștefania și Speak

Nervii concurenților au cedat, la Asia Express, înainte de finală. Ce au făcut Ștefania și Speak

Nervii concurenților au cedat, la Asia Express, înainte de finală. Ce au făcut Ștefania și Speak

Finala e la un pas distanță, motiv pentru care nervii concurenților sunt întinși la maxim. Echipa Speak-Ștefania a avut parte de un episod tensionat, după ce jumătatea sexy a cuplului a avut o ieșire nervoasă în timpul unei probe. Iată ce a făcut-o pe Ștefania să explodeze chiar înainte de finala Asia Express.

Nervii concurenților au cedat la Asia Express, înainte de finală

Cu doar câteva momente înainte de a intra în finală, Ștefania și Speak au cedat nervos în fața unei probe – aparent dificilă. Cei doi au fost nevoiți să execute o probă la care să se folosească de un titirez, însă asta i-a pus în dificultate pe amorezii emisiunii Asia Express.

Titirezul a fost întotdeauna o jucărie care a făcut parte din cultura chineză încă de acum 4.000 de ani. Dar în acest orășel taiwanez acest joc s-a transformat într-un adevărat sport. Luați câte un titirez și încercați să-l faceți să se învârtă pe tăvițele speciale din lemn cel puțin 20 de secunde. După ce ați reușit amândoi să faceți asta, vă putețiț continua drumul urmărind indicațiile din plocul pe care îl veți primi”, era anunțul Ginei.

Ce au făcut Speak și Ștefania înainte de finală

Ediția cu numărul 33 a prezentat un nou moment tensionat prin care a trecut echipa Speak – Ștefania. Cea din urmă a avut o cădere nervoasă în fața unei probe dificile. Speriată că nu va putea duce proba la bun sfârșit, Ștefania a răbufnit: „E urât și prost. Nu îmi place, nu o să reușesc. Nu am crezut că mi se întâmplă așa ceva. Nu vreau să plec acasă”, a spus nervoasă Ștefania.

Amintim că în momentul de față au rămas în joc doar trei echipe: Adda și soțul ei, Cătălin, Speak și logodnica sa, Ștefania, dar și chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor. În ediția difuzată în această seară, echipele vor afla care dintre cele trei se vor califica pentru marea finală. În finală, nu vor ajunge decât 2 echipe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: