Redactia.ro
Home » Știri » Live Video Online Finala Asia Express pe Antena 1. Cine a câștigat sezonul 3 – Live Update

Live Video Online Finala Asia Express pe Antena 1. Cine a câștigat sezonul 3 – Live Update

Finala Asia Express pe Antena 1

Live Streaming Finala Asia Express. Video Online. Află cine a câștigat sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Live Update Asia Express 19 aprilie 2020.

Update 22 aprilie. Azi aflăm câștigătorii finalei Asia Express sezonul 3

Am aflat câștigătorii! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat!

Concurenții sunt foarte aproape de locul unde este Gina. Primii care ajung acolo vor bate gongul si vor fi câștigători!

În doar câteva minute, vom afla care este destinația finală și cine ajunge prima oară la ea!

UPDATE ora 22.06: După o probă foarte strânsă de dezgustat alimente cu gust neplăcut, echipele pleacă în cursă, foarte aproape unii de alții.

Cursa e foarte strânsă!

Emisiunea a început! Mai este foarte puțin și aflăm câștigătorii! Sursele Redactia.ro deja știu cine a primit marele premiu de 30.000 de euro.

Mai este foarte puțin până la finalul emisiunii Asia Express! În ediția de marți seara, vom afla care sunt cele două echipe finaliste, după ce va avea loc eliminarea.

Update 21 aprilie. Adda și Cătălin Rizea părăsesc Asia Express

Update ora 23.00 – la finalul ediției de marți, Adda și Cătălin au părăsit cursa pentru marele premiu.

Marii finaliști ai sezonului 3 Asia Express sunt Speak și Ștefania și Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Momentul în care Adda și Cătălin au aflat că sunt eliminați

La 20.30 începe o nouă etapă din Finala Asia Express. Concurenții pornesc în concurs după ce au petrecut ultima noapte la localnici. De acum înainte nu vor mai căuta cazare.

La ultimele 2 probe, Adda și Cătălin au ajuns ultimii. Astfel că au primit 2 cutii în care se află câte o monedă. Când vor deschide cutiile, în Taipei, vor afla ce culoare au monedele. Dacă una din ele are culoarea roșie, vor fi eliminați.

Echipa care ajunge ultima în următoarea probă va primi ultima cutie care conține monedă.

În final, vom afla care sunt ultimele 2 echipe concurente.

Update 20 aprilie

Luni, în a doua zi de Paște, Antena 1 difuzează a doua etapă a finalei Asia Express sezonul 3.

Înainte de a pleca în cursa, toate cele 3 echipe au trecut printr-o altă probă de foc. Au căutat ore în șir cazare.

Echipele care participă în finala Asia Express, pentru premiul de 30.000 de euro, sunt: Speak și Ștefania, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Adda și Cătălin.

A început finala Asia Express sezonul 3. Duminică la ora 20.00 se difuzează la Antena 1.

Prima probă a început cu plimbarea unui dragon tradițional chinezesc, împreună cu câțiva taiwanezi pe care concurenții i-au adunat de pe stradă. Așa au primit indicațiile pentru destinația la care trebuie să ajungă.

La proba pentru amuleta, au câștigat Razvan Fodo si Sorin Bontea. Cei doi au fost primii care au rezolvat si celelalte probe, fiind, cel puțin pentru moment, în fruntea clasamentului.

Ediția de duminică seară s-a încheiat cu echipele căutând cazare pentru prima noapte din finală.

Luni vom afla cum decurge etapa finală a sezonului 3 din Asia Express.

Până atunci, Antena 1 a făcut un anunț pentru toți fanii emisiunii. Începând de săptămâna viitoare, va fi redifizat sezonul 1 Asia Express Drumul Dragonului.

Al treilea sezon Asia Express se apropie de final. Mai sunt câteva ediții până când aflăm cine este câștigătorul acestui sezon. Urmărește alături de noi emisiunile care prezintă cursa finală pentru marele premiu de 30.000 de lei.

Live Update Asia Express pe Antena 1

Aici vei afla informații în timp real din emisiunea de duminică, 19 aprilie 2020. Atunci vor începe cele mai grele probe de pe tot parcursul concursului. Ultimele 3 echipe aflate în joc vor trece prin încercări dificile pentru a ajunge la trofeu.

Întâi, va fi eliminată echipa de pe locul 3. Apoi, finaliștii vor avea de străbătut un traseu care îi va duce la premiul de 30.000 de euro oferit de Asia Express.

În finala Asia Express sezonul 3 au rămas doar trei echipe. Este vorba despre Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și echipa formată din Adda și soțul ei. Aceștia au dovedit, pe tot parcursul emisiunii, că sunt pretendenți la marele premiu, prin faptul că au participat la jocuri de amuletă și au câștigat imunități.

Urmărește emisiunea de duminică pentru a vedea cum începe marea finală Asia Express 2020.

Cum a decurs a treia ediție din Asia Express

Sezonul 3 a început în Filipine, unde cele 9 echipe au început cursa vieții lor. Participanții acestei ediții sunt: Abagiu & Radu, Adda & Cătălin, Alex & Mario, Alina & Carmen, Florin & Dan, Maria & Lia, Răzvan & Sorin, Speak & Ștefania, Nico & Andra. Rând pe rând, câteva echipe au plecat acasă, lăsând loc doar pentru 3 participanți la cursa finală pentru marele premiu.

Emisiunea a fost presărată cu probe grele, iar fiecare dintre concurenți, la un moment dat, a simțit că cedează. Însă, cei mai puternici au dovedit că vor să meargă până la capăt.

Care a fost ordinea eliminărilor din Asia Express 2020:

Primele care au plecat a fost Nicoleta Matei (Nico) și Alexandra Matei, fiica acesteia. După o ediție în care ancora a fost verde, Alex Velea și Mario Fresh nu au mai scăpat și au părăsit competiția. O altă ediție cu ancoră verde a salvat concurenții, însă emisiunea următoare a adus o ancoră roșie pentru Maria Buză și Lia Bugnar. Printre favoriții publicului au fost Florin Ristei și Dan Ristei . Cei doi frați nu au prins semifinala Asia Express. După această eliminare, emisiunea s-a mutat în Taiwan, unde a început o nouă etapă pentru concurenții rămași. La un pas de semifinală au plecat și blondele, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, o echipă care a adus multe surprize telespectatorilor și celorlați concurenți. În semifinală desfășurată în Taiwan au fost eliminați Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: