Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Edward de la „Burlacul”? S-a despărțit de partenera din emisiune

Ce mai face Edward de la „Burlacul”? S-a despărțit de partenera din emisiune

GALERIE FOTO (5)Ce mai face Edward de la „Burlacul

În anul 2011, Edward Popescu-Strohlen era cel mai râvnit burlac din România, câlcându-i pe urme lui Cătălin Botezatu în emisiunea „Burlacul”. După 9 ani de la apariția sa, Edward s-a schimbat și se pare că nu mai are nicio legătură cu România.

Ce mai face Edward de la „Burlacul”? S-a despărțit de partenera din emisiune

Edward Popescu-Strohlen, unul dintre concurenții emisiunii „Burlacul” a dispărut de pe scena showbiz-ului românesc. După un an de la participarea sa în emisiunea, Edward s-a retras și s-a dedicat afacerilor sale.

Acesta a fost implicat într-un scandal cu Ana Maria Savu, cea cu care bărbatul urma să se căsătorească la finalul reality showului. Chiar dacă cei doi au mai rămas împreună după ce filmările s-au terminat, au decis de comun acord să se despartă. În prezent, Edward Popescu-Strohlen și fosta sa iubită mai păstrează legătură. Mai ținem legătura, însă nu mai suntem împreună demult. „O consider ca și familie. Și voi fi prezent întotdeauna atunci când va avea nevoie„, a spus fostuk burlac pentru Cancan.ro

Fostul burlac, în vârstă de 36 de ani merge des la sală, pentru a-și menține un corp de invidiat. Însă ceea ce nu s-a schimbat la acesta este statutul de burlac, bărbatul fiind în continuare singur, cel puțin asta confirmă profilul său de Facebook.

Cine este Edward Popescu-Strohlen

Edward s-a născut în România, iar când avea câteva luni, părinții săi au hotărât să plece în Germania. După ce a crescut, tânărul a studiat în Elveția și Monaco învățănd patru limbi străine, germana, engleza, franceza și italiana. În 2013, acesta era considerat cel mai tânăr milionar din România și ocupa locul 273 în topul „Forbes 500 Miliardari“. La acea vreme, averea sa era estimată la 13 milioane de euro din afaceri derulate în domeniul imobiliar.

Mai mult, Edward este pasionat de tenis, sport pe care îl practică la nivel de performanță cât timp a locuit în Franța, iar de la vârsta de trei ani schiează. „Fac sport zilnic. Fie că merg la sală, fie că fac doar jogging. Când am ocazia mai joc şi câte o partidă de fotbal cu prietenii“, spunea acesta în 2011.

Etichete: