Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Ioana Dinu, a patra soție a lui Tăriceanu. Cu cine este căsătorită acum

Ce mai face Ioana Dinu, a patra soție a lui Tăriceanu. Cu cine este căsătorită acum

GALERIE FOTO (2) Ioana Valmar, fosta soție a lui Tăriceanu

Ioana Dinu, actuală Valmar, este  una dintre fostele soții ale lui Călin Popescu Tăriceanu. Mai exact, a patra femeie din viața politicianului cu care a avut un mariaj de opt ani, iar apoi au divorțat. Cât timp au fost căsătoriți, cei doi au devenit și părinții unui băiat.

Viața Ioanei Dinu cu Călin Popescu Tăriceanu

Politicianul și Ioana Dinu s-au cunoscut la un meeting, în 1996. Ea avea 19 ani, iar el era cu 25 de ani mai mare și se afla în plin proces cu cea de a treia soție, Cornelia Trântescu. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și au devenit părinții unui băiat, Mihai. Mariajul nu a durat prea mult. În 2011, cei doi au divorțat  iar copilul a rămas în custodia tatălui. În urmă cu nouă ani se zvonea faptul că politicianul ar fi divorțat pentru că ar fi aflat că soția l-a înșelat cu Brent Valmar, boss-ul de la Porche.

Ioana Dinu a devenit Ioana Valmar. Viața din prezent

După divorțul de Tăriceanu, Ioana Dinu, de profesie avocat, a devenit Ioana Valmar, pentru că s-a recăsătorit cu șeful Porsche România, afaceristul Brent Valmar.  Cei doi formează un cuplu încă din 2011, atunci când Ioana a și divorțat de Tăriceanu.  Gurile rele s-au grabit sa speculeze atunci ca blonda ar fi călcat strâmb.

Ce mai face fosta soție a lui Călin Popescu Tăriceanu, Ioana. Frumoasa blondă trăiește pe picior

Viitorul cuplu s-a  mutat într-o  vilă din Pipera, deținută de Valmar. Divorțul din 2011 a luat însă prin surprindere pe toată lumea, dar mai ales pe Ioana, care a pierdut custodia lui Mihai în fața celebrului ei soț. Cu toate acestea, se vede foarte des cu fiul ei cu care merge în tot felul de vacanțe, multe cu tematică sportivă, cum ar fi meciurile de acasă ale Barcelonei sau marile turnee de tenis ale lumii. În prezent, Ioana deține un cabinet notarial.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

Sursa: facebook

Fosta soție a lui Tăriceanu audiată într-un dosar DNA

În 2017, fosta soție a premierului a fost audiată ca martor la DNA în dosarul în care Tăriceanu, președinte al Senatului la vremea la  care se referă acuzația, a fost judecat pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, după cum a anunțat atunci Agerpres. Dosarul viza retrocedarea nelegală a unei suprafețe din Pădurea Snagov și a Fermei Băneasa.

Cu toate acestea, ea pare că se bucură tot mai mult de viața pe care o duce. O demonstrează chiar postările sale de pe facebook. Într-o ultimă postare ea spune: ”Enjoing life. With or without makeup (Bucură-te de viață. Cu sau fără machiaj).”

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind

Sursa: Facebook