Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Irina Petrea. Celebra Supernanny continuă să ajute părinții în educarea copiilor

Ce mai face Irina Petrea. Celebra Supernanny continuă să ajute părinții în educarea copiilor

Ce mai face Irina Petrea. Celebra Supernanny continuă să ajute părinții în educarea copiilor

De Irina Petrea au auzit mulți, de pe vremea când apărea la televizor și ajuta părinții să își rezolve problemele cu copiii neascultători. Ce face acum cea mai cunoscută dădacă din România!

Ce mai face Irina Petrea. Celebra Supernanny continuă să ajute părinții în educarea copiilor

Acum câțiva ani, Irina Petrea era o figură cunoscută telespectatorilor din România, grație aparițiilor sale la Prima TV, în emisiunea „Supernanny”. Irina îi ajuta pe părinții care aveau probleme cu copiii să le înțeleagă mai bine nevoile și să găsească soluții ca să apropie familiile. În ultimii ani, Irina Petrea a dispărut din lumina reflectoarelor, însă continuă să ajute părinții să depășească problemele pe care le au cu copiii lor, ținând conferințe în toată țara.

”Am copilărit la Piatra Neamţ, într-un oraş frumos, liniştit şi foarte sigur la vremea aceea. Aveam în jur de 20 de prieteni de joacă, dar când se adunau copii din tot cvartalul, eram cel puţin 50. Ne jucam între blocuri, pe un spaţiu verde larg, care iarna ne oferea şi un derdeluş de toată frumuseţea. Am trecut pe acolo de curând şi m-a durut sufletul. O megaparcare luase în stăpânire mai bine de jumătate din spaţiul acela, o mulţime de copaci erau tăiaţi fără ca alţii să fi fost plantaţi în loc şi nu se auzea nici urmă de larmă de copii. Probabil erau toţi în case,la computer… Eu am crescut cu cheia la gât, fără niciun fel de gadget, cu vreo două păpuşi, o pereche de patine, o minge, rachete de tenis şi pietricele numai bune pentru şotron, dar am avut o copilărie de nenumărate ori  mai frumoasă şi sănătoasă decât a multora dintre copiii de azi. Pur şi simplu, cred că, în ciuda progresului, copilăria a devenit mai săracă şi mai tristă, mai organizată, mai structurată şi mai limitată. Şi mai obeză”, a declarat Irina Petrea.

În relația cu mama ei, Irina Petrea susține că cele două au avut o conexiune specială și că a avut mult lucruri de învățat de la cea care i-a dat viață.

”Mereu am avut o relaţie specială cu mama: caldă, deschisă, onestă. Mă bazez pe ea şi ea se bazează pe mine. Opiniile ei mi-au fost mereu un ghid preţios. Ea m-a învăţat să lupt pentru ideile mele şi să mi le susţin cu argumente solide”, a mai spus Irina.

Irina Petrea nu a făcut un copil niciodată

Irina Petrea și-a dedicat toată viața copiilor, însă marea dramă din viața ei este că nu a putut rămâne niciodată însărcinată.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic. M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi”, povestea Irina Petrea de curând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: