Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Lorenzo Lamas. Celebrul actor se căsătorește pentru a șasea oară

Ce mai face Lorenzo Lamas. Celebrul actor se căsătorește pentru a șasea oară

GALERIE FOTO (12) Ce mai face Lorenzo Lamas.

Ce mai face Lorenzo Lamas. În vârstă de 63 de ani, actorul are la activ cinci căsnicii, toate eșuate. Cu toate astea, Lorenzo Lamas nu și-a pierdut speranța! Actorul de la Hollywood se căsătorește pentru a șasea oară cu iubita lui, Kenna Nicole.

Ce mai face Lorenzo Lamas. Celebrul actor se căsătorește pentru a șasea oară

Ce mai face Lorenzo Lamas. Celebrul actor din serialul de succes „Renegatul” se căsătorește pentru a șasea oară. Lorenzo Lamas, 63 de ani, a anunțat că s-a logodit cu iubita sa, Kenna Nicole, 36 de ani. În urma celui de-al cincilea divorț, Lorenzo Lamas declara că nu se va mai căsători niciodată, dar se pare că iubirea pentru Kenna l-a determinat să se răzgândească. Starul din serialul „Renegatul” a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în Las Vegas, fiind decis să își unească destinele. „Lunile petrecute cu ea înainte de logodnă au fost cele mai romantice din viaţa mea şi ne-am îndrăgostit profund. Este o iubire fără seamăn şi abia aşteptăm să devenim soţ şi soţie. Uneori, iubirea aşteaptă ca astrele să se alinieze şi căile a două suflete să se intersecteze. Suntem în al nouălea cer. Logodnica mea m-a învăţat să iubesc din nou după ce mai multe relaţii eşuate m-au lăsat rănit şi confuz”, a declarat actorul.

De asemenea, cei doi îndrăgostiți și-au făcut un tatuaj pereche. Lamas a mărturisit că cei doi copii ai partenerei sale l-au ajutat să se redescopere. „Copiii ei m-au ajutat să regăsesc copilul din mine. Am găsit fântâna tinereţii care se află în fiecare dintre noi, de fapt. Fiţi pozitivi, gândiţi pozitiv!„, a declarat el.

După ce a renunțat la actorie, Lorenzo și-a luat fanii prin suprindere după ce a divorțat de cea de-a cincea soție, Shawna Craig. Cei doi s-au despărțit în 2018, având o relație din 2011, dar femeia l-ar fi înșelat cu David McIntosha. Shawna ar fi acceptat să–i poarte sarcina fiicei celei mai mari ale lui Lorenzo Lamas. Shayne Lamas, la rândul ei actriță, nu putea avea copii, iar mama sa vitregă s-a oferit să o ajute. Medicii i-au făcut o operație de extirpare a uterului după ce în 2014 a pierdut o sarcină. La acea vreme, Lorenzo Lamas se declara profund impresionat de gestul făcut de fosta sa soție. Celebrul actor are șase copii, Shayne, Alexandra, AJ, Paton, Isabella și Victoria.

Soția l-a înșelat chiar cu fiul lui

Celebrul actor a jucat multe rolurin de-a lungul carierei sale. Lorenzo Lamas a jucat în două seriale de succes, „Falcon Crest” și „Renegade”. Întrebat la un moment dat de ce s-a căsătorit de cinci ori, vedeta a spus că este genul de persoană care are tendința de a salva oamenii și crede că îi poate schimba. Lamas a avut nevoie de ședințe de terapie pentru a trece peste toate aceste drame, iar acestea au fost de mare ajutor.

Cea de-a patra soție, fostul Playboy PLaymate, Shaune Sand a fost acuzată de celebrul actor că s-a culcat cu fiul său, AJ. În cartea sa auto-biografică, Lorenzo Lamas scrie despre fiul său și despre relația acestuia cu fosta soție, Shauna Sand. ”Nu doar pentru că a făcut sex cu fosta mea soție. O relație necesită doi oameni să o facă sau să o rupă. Nu am fost acolo pentru el la fel de mult decât am fost pentru fiicele mele adolescente, pentru că eram la muncă 16 ore pe zi, când el creștea. Mama sa îl îndepărta de mine a făcut și mai dificilă menținerea unei relații tată-fiu sănătoasă.Nu am reușit niciodată să ne recuperăm. Imi iubesc fiul. Este un suflet minunat. Este o persoană dulce, dar evenimentele care i s-au întâmplat în viața sa, unele din propriile sale fapte, ca părinte, nu-ți poți asuma cu adevărat responsabilitatea pentru distrugerea care i se poate întâmpla unui copil. ”, povesște în carte Lamas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: