Redactia.ro
Home » Monden » Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood este de nerecunoscut! La 50 de ani s-a schimbat total

Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood este de nerecunoscut! La 50 de ani s-a schimbat total

GALERIE FOTO (6) Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood este de nerecunoscut! La 50 de ani s-a schimbat total

Ethan Hawke se număra printre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, însă trecerea timpului a lăsat semne vizibile asupra sa. Actorul a devenit de nerecunoscut. 

Ethan Hawke este de nerecunoscut

Ethan Hawke s-a numărat printre cei mai sexy bărbați de la Hollywood. Actorul care a schimbat mai multe look-uri de-a lungul timpului, însă mereu a fost râvnit de multe femei. Cu pletele în vânt sau tuns scurt, blond sau șaten, șarmul său inegalabil a frânt probabil mai multe inimi decât și-ar fi dorit.

Apariția în mai multe pelicule de succes și talentul său desăvârșit l-au dus pe culmile gloriei. Însă anii au trecut, iar Ethan Hawke a împlinit vârsta de 50 de ani, ajungând de nerecunoscut și parcă nimic nu mai amintește de bărbatul sexy, care a cucerit-o pe Uma Thurman.

Schimbarea actuală de look nu pare să-l avantajeze deloc, nicidecum să-l întinerească. Cu părul lung, prins într-o coadă, încărunțit, cu barbă și ochelari de vedere, Ethan Hawke este cu greu recunoscut pe stradă. Acesta chiar a putut trece cu ușurință fără să fie asaltat de fani.

Ultima data, actorul a fost surprins de paparazzi, în compania soției sale, în New York. De fapt, aceasta a fost una dintre rarele sale apariții împreună, cei doi soți fiind destul de „scumpi la vedere”. Ultima dată au fost văzuți împreună în urmă cu mai bine de un an.

Ethan Hawke are o poveste de dragoste controversată cu actuala soție

Ethan Hawke a fost căsătorit în perioada 1998-2005 cu frumoasa actriță Uma Thurman, cu toate că se despărțiseră cu un an înainte de pronunțarea divorțului. În urma căsniciei de aproape 7 ani au rezultat doi copii: Maya, acum în vârstă de 22 ani și Levon Roan, în vârstă de 18 ani.

Odată cu separarea celor doi s-au născut o serie de speculații. Presa din străinătate relata atunci că între Ethan Hawke și bona copiilor săi s-ar fi născut o idilă. Actorul nu a recunoscut niciodată și nu a dat curs zvonurilor, însă trei ani mai târziu el s-a căsătorit chiar cu femeia despre care se spunea că i-ar fi fost amantă.

Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood este de nerecunoscut! La 50 de ani s-a schimbat total

În 2008, Ethan Hawke s-a căsătorit cu Ryan Shawhughes. Sunt de 12 ani împreună și cei doi soți au două fete: Indiana Hawke, în vârstă de 9 ani și Clementine Jane Hawke, în vârstă de 12 ani. În decursul anilor, Ethan Hawke s-a luptat cu depresia și nu s-a ferit să vorbească despre asta.

”Nu știu dacă altcineva mai simte asta, dar când ești în depresie, este foarte ușor să realizezi ceea ce este fals în viața ta sau falsitatea celor din jur în general. Eu începusem să văd asta. Cât de falsă și prefăcută este celebritatea și tot restul. Pusesem atât de multă energie în dorința de a nu repeta greșelile părinților mei și le-am făcut pe toate! Am crezut că sunt mai deștept decât toți ceilalți. Și nu sunt”, a transmis el la un moment dat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: