Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Matteo, fostul iubit al Deliei. Artistul adoră să-și petreacă timpul cu fiica sa, Mia

Ce mai face Matteo, fostul iubit al Deliei. Artistul adoră să-și petreacă timpul cu fiica sa, Mia

GALERIE FOTO (7) Ce mai face Matteo, fostul iubit al Deliei.

Ce mai face Matteo, fostul iubit al Deliei. Celebrul artist a devenit tătic în urmă cu doi ani, iar acum adoră să petreacă momente prețioase alături de fiica sa, Maia. Matteo și iubita lui au preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, multă lume se întreabă ce mai face și cu ce se mai ocupă, având în vedere că în ultimii ani aparițiile sale în public au fost rare.

Ce mai face Matteo, fostul iubit al Deliei. Artistul adoră să-și petreacă timpul cu fiica sa, Mia

Ce mai face Matteo, fostul iubit al Deliei. În trecut, Matteo a avut o relație frumoasă, dar scurtă cu Delia Matache. Cei doi au lansat și o piesă împreună, devenind hit. Cei doi au fost împreună în perioda 2006-2008, iar când toată lumea credea că vor ajunge la altar, Delia și Matteo s-au despărțit, dar au rămas prieteni. În prezent, Matteo are o familie frumoasă, alături de iubita sa, Elena. Cei doi au devenit părinți în urmă cu doi ani, iar artistul este pasionat de momentele petrecute alături de fiica sa, Maia.

Matteo si Delia

Matteo și Elena formează un cuplu din 2014 și au preferat să-și trăiască relația de iubire departe de lumina reflectoarelor. „Eu am ales să o țin departe de ochii lumii pentru că eu fac muzică.Eu nu sunt genul care să îmbin mondenul cu muzică. Dacă mă afișez cu ea, o să mă știe toată lumea la cât de frumoasă este. Iubesc totul la ea și mă simt cel mai norocos bărbat”, spunea Matteo în 2019.

Matteo declara în urmă cu ceva timp că niciodată nu a avut preferințe în ceea ce privește sexul copilului, dar Elena și-a dorit mereu o fetiță. „Nu mi-am imaginat niciodată cum o să îmbrac un băiețel pentru grădiniță, așa că am sărit în sus de fericire când am aflat că o să împletesc codițe”, a spus Elena.

În ultima perioadă, artistul a avut apariții rare la televizor, preferând să-și petreacă timpul cu familia sa, în special cu fiica sa. Matteo este activ pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Vedeta postează deseori imagini cu micuța Mia, arătându-le internauților cât de mare a crescut. „Sunt un tătic fericit și sunt un tătic norocos pentru că am o fată cu o personalitate mega magnetică. Este și cuminte, dar nici foarte… Are personalitate, nu prea vrea să doarmă, dar nu e o plângăcioasă. Din contră, vrea mereu să facă ceva cu tine.Am noroc de Elena, mama Miei, care este foarte implicată. Cumva ne-am decupat rolurile foarte bine în familie. Mia doarme doar dacă o scoți afară. Nu vrea să doarmă acasă. Cum ai scos-o din casă, nici n-ai ajuns la semafor că adoarme”, a mai povestit Matteo într-o emisiune.

Matteo, despre succesul muzical

Artistul a recunoscut că a avut succes să aibă prieteni care l-au ajutat foarte mult atunci când a avut nevoie și l-au sprijinit în cariera muzicală.

Devenit cunoscut după ce a fost împreună cu Delia, artistul nu s-a fericit niciodată să admită că a evoluat foarte mult de când a cunoscut-o pe blondină. „Am urcat treapta cu treapta. Prietenia cu Connect-R care dureaza de-o viata si aceasta antrenare reciproca si-a pus amprenta asupra carierei mele. Dupa aceea prietenia cu Alex care m-a adus in lumea Smiley-Moga…De la Smiley am inceput cu Loredana iar de la momentul Loredana am prins incredere in fortele proprii, mediatic nu s-a intamplat un bum, am primit insa credibilitate pentru ca Loredana nu colaboreaza cu oricine. Delia a fost un mare ajutor pentru mine, mi-a adus notorietatea pe partea mondena, am evoluat muzical foarte mult langa ea, iar cu Roxana evoluez spiritual, evoluez asa cum imi place mie. Totul a decurs liniar”, a declarat Matteo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: