Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia dacă nu era artistă! Toți au fost șocați

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia dacă nu era artistă! Toți au fost șocați

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia dacă nu era artistă! Toți au fost șocați

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia dacă nu era artistă. Cântăreața i-a surprins pe toți când a povestit ce ar fi făcut dacă nu alegea să devină artista. 

Ce meserie ar fi trebuit să aibă Delia dacă nu era artistă! Toți au fost șocați

Delia Matache a studiat muzica încă din liceu, însă studiile superioare le-a concretizat într-o ramură aparte muzicii. Abia acum, cântăreața a recunoscut că nu i s-ar fi potrivit cariera de profesoară de muzică.

Jurata iUmor și X Factor a vorbit într-un podcast despre studiile ei și despre cum, deși a absolvit Pedagogia Muzicală, nu și-ar fi dorit să fie în postura unei profesoare.

„Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservator, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la ‘X Factor’. Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aş fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a povestit Delia.

Ce sumă de bani a încasat Delia în anul 2020

Delia nu se poate plânge în privința banilor. Frumoasa artistă poate liniștită să își cumpere piese luxuriante vestimentare deoarece pandemia nu i-a adectat deloc veniturile, ba dimpotrică. Conform surselor artista a încasat în anul 2020 o sumă cu multe zerori care pentru unii este ceva rupt din din filmele americane.

Societatea pe care Delia o deține a încasat o sumă de 9,000,000 de lei în anul 2020. Profitul pe care Delia l-a obținut în urma acestori venituri depășește lejer suma de 4,000,000 de lei. Conform informațiilor din spațiul public, firma acesteia i-a mai adus 1,96 de milioane de lei în conturi, dar în același timp frumoasa Delia mai are de încasat încă 1,97 de milioane de lei de la partenerii de afaceri. Delia și-a cumpărat și noi proprietăți printre care se numără și o casă în valoare de 3 milioane de lei. Este vorba despre un penthouse pe două nivele într-o zonă de lux din Capitală.

Delia a așteptat cu sufletul la gură revenirea pe scena de spectacol și ropotele de aplauze ale fanilor ei. Ea a declarat că i-a fost dor de acest lucru și s-a bcuurat din plin de energia publicului.

„A fost plin de emoții pentru mine încă de la început. De când am călcat aici, am simțit, așa, un pic… Dar ne-am intrat foarte repede în rutina cu care ne-am obișnuit, deși a fost o pauză foarte lungă, de 2-3 luni. A fost mult, extrem de mult. Noi, care eram antrenați să cântăm la câteva zile un concert, adică nu prea aveam pauze… E prima situație în care publicul a fost foarte cuminte și e de bine că a fost foarte cuminte. Mi-a fost dor de public…și lui i-a fost dor, știu asta. Vorbesc cu fanii, sunt în legătură directă pe Instagram și pe toate rețelele de socializare și i-am simțit și pe ei cu chef. Cumva stângaci, pentru că nu știau exact cum să se manifeste. Cât e voie, cât e permis să se ridice”, a declarat Delia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: