Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost surprinsă Delia după ce a anunțat că este însărcinată! Artista a făcut anunțul la iUmor

Cum a fost surprinsă Delia după ce a anunțat că este însărcinată! Artista a făcut anunțul la iUmor

GALERIE FOTO (5)Cum a fost surprinsă Delia după ce a anunțat că este însărcinată! Artista a făcut anunțul la iUmor

Delia a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Au apărut primele imagini cu artista, după ce a anunțat că va deveni mămică. 

Cum a fost surprinsă Delia după ce a anunțat că este însărcinată! Artista a făcut anunțul la iUmor

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste. Deși este căsătorită cu afaceristul Răzvan Munteanu de 9 ani, aceasta nu a dorit până acum să devină mamă. De curând, însă, și-a uimit fanii atunci când a anunțat în timpul unei ediții iUmor, emisiunea la care este jurată, că este însărcinată.

Delia și-a suprins colegii de la iUmor, dar și publicul atunci când, în cadrul emisiunii aceasta a spus că este însărcinată. Declarația uimitoare a artistei va putea fi urmărită în ediția de sâmbăta viitoare de la iUmor. Însă, oricât de mult și-a dori fanii artistei să creadă într-o asemenea idee, Delia este pusă pe glume, mai ales atunci când se află la filmările show-ului de divertisment, iar de data aceasta a vrut să îi „șocheze” pe cei care fac parte din emisiune.

”Sunt însărcinată!”, îi anunța Delia pe colegii săi de la iUmor. Mihai Bendeac a întrebat-o imediat: ”Ești însărcinată?”. Delia a continuat: ”Am un bebe”, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze. Mihai Bendeac continuă discuția: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”, iar Şerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

La  câteva ore după ce a apărut la TV declarația Deliei, interepreta a postat pe Instastory un video în care cântă cu patos la o petrecere. Să fie, și de această dată, o glumă ”marca” Delia? Sau poate că există un sâmbure de adevăr în această poveste.

Cum a fost surprinsă Delia după ce a anunțat că este însărcinată! Artista a făcut anunțul la iUmor

De ce nu își dorește Delia Matache să facă copii

Ajunsă la 39 de ani, Delia nu are niciun copil, iar societatea a pus de foarte multe ori presiune asupra ei, din cauza acestui aspect. Despre motivul pentru care artista nu a devenit până acum mamă a vorbit chiar mama ei. Soția lui Răzvan Munteanu a declarat că îi este teamă de lumea în care trăim și că îi este frică să întemeieze o familie în momentul de față.

Delia susține că prezentul este nesigur pentru venirea pe lume a unui copil, din cauza schimbărilor radicale care au apărut de-a lungul timpului. Artista se gândește la vremea când copilul ei va pleca în lume și se va lovi de cele mai grele momente, motiv pentru care nu vrea să facă un copil acum.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.”, a spus Delia în podcast-ul Andrei.

Etichete: