Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vrea Delia să aibă un copil! Mama artistei a făcut declarații după 9 ani de la căsătoria fiicei sale

De ce nu vrea Delia să aibă un copil! Mama artistei a făcut declarații după 9 ani de la căsătoria fiicei sale

De ce nu vrea Delia să aibă un copil! Mama artistei a făcut declarații după 9 ani de la căsătoria fiicei sale

Delia Matache și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți de nouă ani, cu toate acestea artista nu se gândește încă la un copil. Mama acesteia a făcut declarații despre motivul pentru care nu are un nepot. 

De ce nu vrea Delia să aibă un copil! Mama artistei a făcut declarații după 9 ani de la căsătoria fiicei sale

Delia Matache și Răzvan Munteanu au împlinit nouă ani de când sunt căsătoriți. Cu toate că se iubesc mult, iar relația lor este una dintre cele mai stabile din showbiz, cei doi nu se gândesc să devină prea curând părinți.

Cei doi au plecat să sărbătorească acest eveniment într-o vacanță exotică în Sardinia și i-au luat cu ei în vacanță și pe sora Deliei, Oana, și pe soțul acesteia. Cea care i-a dat de gol a fost chiar mama Deliei, Gina Matache, care a rămas acasă, să aibă grijă de copiii Oanei.

”Delia a plecat în Sardinia și a luat-o și pe sor-sa cu bărba-su cu ea. Așa că eu am rămas bonă! Fetele mele nu mi-au cerut sfatul niciodată! Au făcut doar ce le-a tăiat capul și după m-au anunțat și pe mine! Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele”, a declarat mama Deliei, în emisiunea „Exclusiv Vip”, de la Prima TV.

Mai mult, aceasta a vorbit și despre motivul pentru care nu are un nepot din partea artistei. Potrivit acesteia, se pare că artista își dorește un copil, însă nu acum.

”Delia își dorește copil, dar când o vrea Dumnezeu! Nu vreau să mă mai bag în casa ei! Mă ceartă mereu că vorbesc în numele ei!”, a mai spus Gina Matache.

Care este relația dintre Delia și mama ei

În urmă cu câteva luni, Delia vorbea, într-un interviu, despre relația pe care a avut cu mama ei atunci când era adolescentă.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire.

Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, zicea Delia în luna iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: