Redactia.ro
Home » Monden » Delia, întâlnire neașteptată cu 13 urși. Imaginile uluitoare postate de artistă

Delia, întâlnire neașteptată cu 13 urși. Imaginile uluitoare postate de artistă

GALERIE FOTO (6) Delia, întâlnire neașteptată cu 13 urși.

Delia, întâlnire neașteptată cu 13 urși. Cântăreața a plecat în concediu în România, dar a avut parte de o surpriză uimitoare. Pe drumul spre barajul Vidraru, Delia s-a întâlnit cu 13 urși. Da, ați citit bine! Imaginile au fost surprinse de artistă și postate pe rețelele de socializare.

Delia, întâlnire neașteptată cu 13 urși. Imaginile uluitoare postate de artistă

Delia, întâlnire neașteptată cu 13 urși. La sfârșitul verii, Delia a plecat în vacanță în concediu în România, bucurându-se de peisajele mirifice. Însă, vedeta a avut parte de o întâlnire neașteptată! Delia a postat clipuri video filmate în apropierea barajului Vidraru pe pagina sa de Instagram. Uluitor a fost faptul că artista a filmat nu mai puțin de 13 urși, care stăteau cuminți pe marginea drumului.

Delia a scris că în decurs de 20 de minute, s-a întâlnit cu 13 urși, pe același traseu. În primul filmuleț publicat de artistă apar doi urși care privesc liniștiți la trecerea mașinilor, iar în cel de-al doilea se observă o ursoaică cu doi pui care se joacă pe iarbă. La al treilea videoclip apare tot o ursoaică cu doi pui, aflați lângă marginea drumului. În cea de-a patra postare apare un urs aflat în apropiere de șosea. Delia a menționat că pe traseu se aflau mulți bicicliști și turiști care se plimbau pe jos.

Într-un timp foarte scurt, postările vedetei au strâns mii de vizualizări și comentarii, iar internauții critică neimplicarea autorităților, dar și comportamentelor unor persoane care interacționează cu animalele sălbatice. ”E foarte trist ce se întâmpla pentru că animalele n-au nicio vină că au ajuns atat de aproape de civilizatie, dar in acelasi timp de ce nu se iau masuri pentru aceste animale? Una peste alta sunt animale salbatice iar daca te nimeresti pe acolo pe jos, poate te prinde si noaptea.. ce faci? E fun să ii vedem asa, urși drăgălasi pe marginea drumului, dar locul lor este în pustietate si asa ar trebui sa rămână. Alo autoritățile române, buna dimineața!!”, a scris un internaut.

De asemenea, un alt internaut este de părere că oamenii sunt vinovați de traiul pe care urșii îl trăiesc în prezent. ”Le-au taiat padurile, le-au cules fructele…”hai sa-i omoram! Sarmanii de ei!! Autoritătile dau din pix, ori din gura iar ei sarmanii…unde sa mearga? Ce să vaneze? Ce să mănance? Trist!”

Delia și-a dus nepoții pe platourile de filmare de la „X Factor”

În curând, va începe noul sezon al emisiunii X Factor, difuzată pe Antena 1. Jurații Loredana Groza, Ștefan Bănică Jr, Delia și Florin Ristei se pregătesc intens pentru marile preselecții. Pe parcursul filmărilor, artista și-a dus nepoții pe scena X Factor. Jessie și Bogdan, au fost musafirii de pe platourile X Factor.

Delia si-a dus nepotii pe scena X Factor

Delia, care este și nașa de botez al micuților, le-a făcut cunoștință cu cei trei jurați care au fost impresionați de aceștia. Artista s-a încărcat cu energia celor doi nepoți, blondina foarte atașată de copiii surorii sale. Până va deveni mămică, Delia se bucură de prezența nepoțeilor săi, care îi fac zilele mult mai frumoase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: