Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre Delia și Dani Mocanu. Ce mesaj i-a transmis manelistul

Legătura dintre Delia și Dani Mocanu. Ce mesaj i-a transmis manelistul

GALERIE FOTO (2)

Legătura dintre Delia și Dani Mocanu. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, fiind iubită de milioane de români. Recent, Delia a postat o imagine sexy pe rețelele de socializare, iar spre surprinderea tuturor, Dani Mocanu i-a lăsat un mesaj blondinei.

Legătura dintre Delia și Dani Mocanu. Ce mesaj i-a transmis manelistul

Legătura dintre Delia și Dani Mocanu. La 39 de ani, Delia arată incredibil de bine și nu ezită să-și etaleze trupul bine lucrat. Artista a postat o poză incendiară pe rețelele de socializare, iar Dani Mocanu i-a lăsat un comentariu la postare. Vedeta a publicat o imagine cu posteriorul, iar manelistul i-a spus să-și acopere posteriorul, pentru că nu are chef de scandal, semn că între ei există o relație de prietenie. “Pune ceva pe tine te rog frumos, să nu ne mai certăm aiurea!”, a scris Dani Mocanu în secțiunea de comentarii.

Comentariul lui Dani mocanu

Ei bine, fanii Deliei nu s-au lăsat mai prejos și au scris, la rândul lor, comentarii care mai de care savuroase.“Sexy! Așa, da!”, “Trup de zeiță, superb! Felicitări pentru cum arăți!”, “Ai de toate! A fost darnică mama natură cu tine!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Ce dietă ține Delia

Este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din România. În prezent, Delia Matache este și artistă, vedetă de televiziune și jurat la emisiunile iUmor și X Factor. Din 1993 până în 2003 a făcut parte din trupa N&D, alături de Nick. Deși pare incredibil, Delia nu este o fană a dietelor și susține că nu a reușit niciodată să țină una. A declarat că este pofticioasă și nu se poate abține să nu consume multe felurie de mâncare.

Cu toate astea, a găsit o soluție să piardă din kilogramele pe care ea le consideră în plus, și anume alergatul. Artista a început să alerge de dimineață, seara sau când are timp. Se știe că Delia nu a avut niciodată o siluetă trasă ca prin inel, dar nici nu a fost vreodată deranjată de formele ei. Recent, blondina a spus că este mai bine din punct de vedere al sănătății să scape de câteva kilograme. „Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia, la Agenția Vip.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, iar relația celor doi este una extrem de frumoasă. În podcast-ul lui Cătălin Măruță, Delia a spus cum a reușit să țină la distanță răutățile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiștilor spre Guvern. În emisiunea online, Delia a avut un moment de senzație alături de Andra, cele două interpretând câte o piesă de-a fiecăruia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: