Redactia.ro
Home » Monden » Delia și-a făcut un nou tatuaj. Care este semnificația lui

Delia și-a făcut un nou tatuaj. Care este semnificația lui

Delia si-a facut un nou tatuaj

Delia este unul dintre artiștii români cunoscuți pentru extravaganța lor. Pe lângă faptul că tinde să abordeze, adesea, ținute inedite, artista este pasionată și de tatuaje. Vineri, cântăreața și-a făcut unul nou, pe braț. Iată ce semnfică acesta!

Delia și-a făcut un nou tatuaj. Care este semnificația lui

Delia și-a făcut vineri, un nou tatuaj. Cântăreața și-a inscripționat pe unul dintre brațe mai mulți ursuleți în diferite culori, în genul celor din jeleu, de la Haribo. Gestul artistei are scop caritabil. ”Facem ce trebuie, că așa trebuie”, a scris Delia în dreptul imaginii, postate pe Instagram.

De cum i-au observat gestul caritabil, fanii artistei au venit cu valuri de reacții.

”Esti una dintre cele mai simpatice si dragalase fiinte pe care le-am vazut. Pamantul se bucura ca te are. Zambeste de cate ori te manifesti tu asa liber, unic, si dragalas. Si eu la fel. Imi da un vibe bun sa te vad. ❤️❤️❤️/Cea mai frumoasa! 🧸/Etse superb tatuajul !!!!”, sunt o parte dintrea reacțiile fanilor săi.

Delia s-a vopsit în două culori

De altfel, zilele acestea, Delia a făcut și o schimbare de look. S-a vopsit în două culori.

Delia zanni

De ce poartă mai mereu Delia haine largi

De curând, Delia a fost întrebată de unul dintre fani și de ce obișnuiește să poarte mai mereu haine largi. Răspunsul cântăreței este unul formidabil.

De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

”Da, am toate motivele. La ce co..e am în pantaloni… excludem din start rochița cu fundiță”, i-a transmis artista. Totodată, într-un interviu al său, Delia a spus că merge de fiecare dată în magazin să probeze hainele. Mai mult, are grijă și să le asorteze mai mereu.

”Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, a explicat celebra artistă.

Boala de care suferă Delia

Delia a mai mărturisit într-un interviu că suferă de sindromul Peter Pan. Aceasta a survenit în viața ei ca urmare a evenimentelor care au marcat-o în copilărie, explica ea într-un podcast.

”Foarte important, în orice… Cum, mă, să uiți de tine, n-ai cum să uiți? În esență suntem niște copii dezvoltați, ni se mai ridează pielea, avem experiență, și bani…, dar tot copii suntem, ne cumpărăm jucării. Cu aceeași bucurie, mă uit și fac…iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri… Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine copilăria mea m-a marcat.”, a declarat Delia în cadrul unu podcast.

Potrivit specialiștilor, sindromul Peter Pan reprezintă o nesiguranță și imaturitate emoțională a unei persoane adulte. Mai exact, este specific oamenilor degajați, care refuză să respecte numite standarde impuse de societate.

”Viata cu sindromul Peter Pan? Cand il intalnesti, crezi ca e cea mai frumoasa poveste de dragoste pe care ai trait-o. Este atent, vesel, atragator, te face sa te simti unica. Asta pana cand apare vreo problema. Atunci ii vei vedea adevarata fata. Incapabil sa ia o decizie, va astepta ca totul sa se rezolve sau va da bir cu fugitii. Cand ii vei cere mai multa implicare in relatie, responsabilitate sau vreun compromis, nu vei avea cu cine sa te intelegi.”spun psihologii.