Redactia.ro
Home » Monden » De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

GALERIE FOTO (6) De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

Delia a explicat de ce poartă haine largi și uneori chiar bărbătești! Artista s-ă săturat să fie întrebată și a explicat pe rețelele de socializare tot!

De ce poartă Delia mereu haine largi

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Nebunia și stilul ei unic i-au adus numeroși fani care o urmăresc și o susțin întotdeauna. Jurata de la iUmor nu s-a remarcat doar prin vocea extraordinară, ci și prin imaginea ei, căci a adoptat un stil diferit, uneori excentri care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor.

Delia nu obișnuiește să dea atenție etichetelor și optează cu aceeași nonșalanță pentru hainele bărbătești asta daca vede ceva ce îi atrage atenția. Chiar dacă stilul său nonconformist stârnește și reacții negative din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, jurata show-ului de la Antena 1 nu are de gând să își schimbe atitudinea. Ba chiar le răspunde fără ezitare celor care îi lasă tot felul de comentarii răutăcioase.

De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

Astfel că, Delia a răspuns pe contul ei de Instagram la întrebarea unui fan în legătură cu hainele ei. Acesta a întrebat-o care este motivul pentru care se îmbracă precum bărbații, lucru care a iritat-o puțin pe artistă și i-a răspuns pe același ton.

”Da, am toate motivele. La ce co..e am în pantaloni… excludem din start rochița cu fundiță”, i-a transmis artista. Mesajul său a stârnit zeci de reacții din partea celorlalți internauți. Toată lumea s-a amuzat copios și a apreciat răspunsul său îndrăzneț și lămuritor.

De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

Delia știe că diferența stă în detalii, motiv pentru care are grijă să accesorizeze fiecare ținută corespunzător, de la încălțăminte și bijuterii până la zâmbetul larg.

”Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, a mărturisit excentrica artistă la un moment dat.

Cât costă treningul pe care îl poartă Delia în videoclipul cu Nane

La aproape un an de la colaborarea virală ”Cum Era”, Delia şi Nane au scos piesa ”În Rai”. Noul single a debutat pe 25 martie şi este o piesă R&B cu bas puternic şi versuri despre o poveste romantică de cartier, cu un refren foarte catchy şi prietenos cu radio-ul.

De ce poartă Delia mereu haine largi! Artista a povestit totul: ”Am toate motivele”

În videoclipul postat în urmă cu o săptămână, atât Delia, cât și Nane poartă haine de mii de euro, de la un brand foarte exclusivist. Fanii s-au întrebat cât a costat de data aceasta ținuta artistei, care s-a consacrat prin faptul că are în garderoba sa multe haine de lux.

Delia poartă în noul videoclip un trening de la Gucci în valoare de 3.400 de euro. Artista este cunoscută pentru faptul că îi plac hainele exagerat de scumpe de la branduri de lux și deseori se afișează cu treninguri de la Gucci.