Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face Mona Nicolici, la 20 de ani după ce a renunțat la televiziune. Fosta prezentatoare are în prezent propria afacere

Ce mai face Mona Nicolici, la 20 de ani după ce a renunțat la televiziune. Fosta prezentatoare are în prezent propria afacere

GALERIE FOTO (6)

Mona Nicolici a fost una dintre cele mai iubite și cunoscute prezentatoare TV din România. Numele său a răsunat în lumea televiziunii în anii ’90 și la începutul anilor 2000, când a pășit în lumina reflectoarelor alături de Radu Coșarcă. Cu o prezență fermecătoare și un talent autentic în domeniul prezentării, Mona Nicolici și-a câștigat rapid un loc special în inimile telespectatorilor.

Cu toate acestea, de mai bine de două decenii, Mona Nicolici s-a retras din lumea televiziunii și a ales să își găsească noi direcții în viață. Acest pas neașteptat a stârnit curiozitatea fanilor săi, care au fost dornici să afle ce s-a întâmplat cu marea vedetă a micilor ecrane.

Ce face Mona Nicolici, după ce s-a retras din televiziune

Mona Nicolici nu a mai apărut la televizor și pare să fi renunțat la emisiunile și știrile locale. Motivația sa pare să fie legată de felul în care mass-media a evoluat în ultimii ani. Consideră că, în prezent, accentul este pus pe audiență, în detrimentul abordării problemelor reale și a soluțiilor acestora. Deși a fost o figură remarcabilă în lumea media, Mona Nicolici a ales să se distanțeze de televiziune, cu excepția unei apariții notabile în cadrul emisiunii „România, te iubesc,” unde încă se regăsește în jurnalismul de investigație, considerându-l unul dintre puținele aspecte serioase rămase în industrie.

Cu toate acestea, atunci când este întrebată dacă ar putea reveni în televiziune în viitor, Mona Nicolici nu exclude această posibilitate. Cu o anumită rezervă față de schimbările recente din industrie, ea rămâne deschisă la colaborări viitoare, cu condiția să găsească un proiect care să îi reflecte valorile și să reprezinte o platformă autentică pentru jurnalism.

 

Cu ce se ocupă Oana Nicolici în prezent

De mai bine de doi ani, Mona Nicolici a început o nouă aventură în domeniul jurnalismului radio. Ea prezintă o emisiune la Europa FM, o experiență care evoluează și crește de la an la an. Prin intermediul acestei platforme radio, continuă să se implice în domeniul jurnalismului și să ofere informații importante publicului.

În viața personală, Mona Nicolici trăiește o poveste de dragoste cu totul specială. După divorțul de Mihai Nicolici, Mona Nicolici s-a recăsătorit în mare secret. Ea și-a refăcut viața alături de Chef Cezar Munteanu, cu care împarte o poveste de iubire impresionantă.

Cei doi nu sunt doar un cuplu acasă, ci și la locul de muncă, având o afacere de succes în Capitală. Ei dețin un restaurant care prosperă și care i-a apropiat și mai mult, demonstrând că pot construi împreună atât în viața personală, cât și în cea profesională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: