Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Nuți, bona care avea grijă de Bebeto în Dubai. Toți au rămas șocați când au văzut-o cum arată la petrecerea Anamariei Prodan

Ce mai face Nuți, bona care avea grijă de Bebeto în Dubai. Toți au rămas șocați când au văzut-o cum arată la petrecerea Anamariei Prodan

GALERIE FOTO (5)

Anamaria Prodan a strălucit în ziua în care a sărbătorit împlinirea a 51 de ani, emanând o energie contagioasă de fericire. Aceasta nu s-a sfiit să se fotografieze alături de toți invitații săi, evenimentul reprezentând o ocazie de bucurie și sărbătoare. Surpriza serii a fost nimeni alta decât Nuți, cea care avea mare grijă de Bebeto în Dubai.

Petrecerea organizată de Anamaria Prodan a fost una cu adevărat de 5 stele, iar tortul uriaș a captat privirile tuturor, lăsând o impresie de neuitat. Atmosfera festivă a fost subliniată de prezența specială a invitaților, iar evenimentul a devenit un prilej de bucurie și comemorare.

Cum arată în prezent Nuți, bona Anamariei Prodan

O apariție remarcabilă în această zi specială a fost cea a lui Nuți, cunoscută și sub numele de Elena Fulgeanu, persoana care a avut grijă de copii în absența Anei Prodan. Nuți este o figură extrem de apropiată de vedetă, considerată practic ca un membru de familie și de încredere. Anamaria Prodan a evidențiat importanța acestei relații unice, în special în perioada în care Elena Fulgeanu a fost alături de familia Prodan în Dubai, oferindu-le sprijin și îngrijire.

„A fost şi va rămâne un membru important al familiei noastre. O să ne fie greu să ne obişnuim fără ea. Şi cel mic îi duce lipsa. El ştia că atunci când plânge, Elena îl ia în braţe! Elena este o femeie care ne-a împărtăşit tuturor multă dragoste, cei mici o iubesc foarte mult.

Dar, are şi ea 33 de ani şi se pregăteşte de nuntă, fiind foarte îndrăgostită de bărbatul care i-a cerut mâna. Dacă a plecat Elena, nu mai caut românce, căci nu mai găsesc un suflet aşa de mare ca al ei. Vreau o filipineză, căci sunt femei de treabă şi iubesc mult copiii”, a spus în trecut Anamaria Prodan despre Elena Fulgeanu.

Nuți a revenit în sânul familiei Prodan

Nuți, care a fost angajată ca bonă de Anamaria Prodan pentru a avea grijă de fiul său, Laurențiu Reghecampf jr., a revenit în prim-planul atenției. Întoarcerea ei în România și reluarea activității în cadrul familiei Prodan au adus bucurie celebrei vedete.

Relația strânsă dintre Anamaria Prodan și Elena Fulgeanu a fost evidentă de-a lungul anilor, chiar dacă au existat speculații cu privire la un posibil conflict între cele două. Cu toate acestea, Anamaria Prodan a negat cu fermitate zvonurile și a subliniat importanța legăturii lor. Nuți a fost parte integrantă a vieții familiei Prodan, iar absența temporară în Emiratele Arabe pentru a munci și a strânge resurse financiare nu a făcut decât să întărească legătura dintre ele.

„Nuți s-a întors la Bebeto, ca bonă. A luat-o Ana din nou în casă. O ajută cu treburile, cu activitățile lui Bebeto. Dacă ea e pleacă cu treabă, trebuie să stea cineva cu Bebeto. Înainte era mama lui Laurențiu acolo, dar a fost nevoită să plece din casă, după tot scandalul dintre ei. Acum, Ana e singură acolo și are nevoie de ajutor”, au spus surse din anturajul impresarei, conform Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: