Redactia.ro
Home » TV » Ce mai face Rebeca Neacșu? Prințesa cu voce de aur de la Românii au talent este o domnișoară în toată regula

Ce mai face Rebeca Neacșu? Prințesa cu voce de aur de la Românii au talent este o domnișoară în toată regula

Ce mai face Rebeca Neacșu? Prințesa cu voce de aur de la Românii au talent este o domnișoară în toată regula

Rebeca Neacșu a încântat juriul de la Românii au talent și i-a lăsat fără cuvinte cu interpretările sale. În 2011 nu avea nici opt ani, dar a reușit să impresioneze o țară întreagă cu vocea sa!

Ce mai face Rebeca Neacșu

Au trecut 10 ani de când Rebeca Neacșu a fost finalistă la Românii au talent. Deși era numai un copil atunci când a urcat pe scena talentelor, Rebeca a știut ce vrea și a obținut. Succesul și faptul că rar auzi oameni cu un glas ca al ei au facut-o să se remarce și să aibă după terminarea show-ului spectacol atât în țară, dar și în străinătate.

Supranumită ”prințesa cu voce de aur”, Rebeca a uimit pe toată lumea cu interpretări impecabile ale unor piese dificile, precum „Ave Maria” sau „Pie Jesu”.

”Pot să spun clar că ești preferata mea. Îmi dau seama că în concursul ăsta am ascultat două voci. Ești uimitoare, fantastică. Ești incredibilă și îți mulțumesc că ai venit. Ai reușit să mă scoți din platoul ăsta și să mă duci într-o altă lume, pe care tu ai reușit să o creezi”, o lăuda Mihai Petre în 2011.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeca Maria Neacsu (@rebeca_neacsu)

Cu o asemenea voce, Rebeca nu avea cum să nu se remarce în industria muzicală. În 2017, când a împlinit vârsta de 14 ani, adolescenta și-a lansat primul single din carieră. Intitulată „Warrior”, piesa este compusa de Vlad Isac și Stelian Savu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeca Maria Neacsu (@rebeca_neacsu)

”Nu m-am așteptat la un astfel de cadou minunat. Este un pas înainte pentru a îmi îndeplini visul și înseamna foarte mult pentru mine. M-a atras mesajul piesei, mă reprezintă. Acum pot să spun că am avut cea mai mare surpriză de până acum”, a declarat atunci Rebeca.

Acum, la aproape 18 ani, este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului și își ține mereu fanii la curent cu proiectele muzicale în care este implicată prin intermediul rețelelor de socializare, dar și un website unde fanii pot asculta interpretări mai vechi, dar pot afla și ce premii a câștigat de-a lungul timpului în carul festivalurilor de muzică.

Câte trofee are Rebeca Neacșu

Rebeca Neacsu a caștigat foarte multe trofee atât în țară, cât și în străinătate, printre care: Grand Prix-Malta, Slovenia, Marele Trofeu Music for Kids – festivalul internațional – Iași; Trofeul  November Music Fest; premiul Vocea de 10; Marele Trofeu Junior Muzica – Prietena mea și multe altele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebeca Maria Neacsu (@rebeca_neacsu)

Pasiunea pe care o are pentru muzică o face să vrea să studieze constant cu multă ambiție și seriozitate. Show-ul Românii au talent a ajutat-o să capete mai multă încredere în ea și să vrea și mai mult să își urmeze visul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: