Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent, sezonul 11. Gim, tânărul care a luat Golden Buzz-ul are o poveste de viață cutremurătoare

Românii au talent, sezonul 11. Gim, tânărul care a luat Golden Buzz-ul are o poveste de viață cutremurătoare

GALERIE FOTO (5) Gim, tânărul care a luat Golden Buzz-ul are o poveste de viață cutremurătoare

Românii au talent, sezonul 11. În ediția de luni seara, Ghinton Ion Mihail, zis Gim a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați cu povestea sa, dar și cu talentul său artistic. După ce și-a terminat numărul, Florin Călinescu a apăsat butonul Golden Buzz, luându-l prin surprinde pe Gim, care nu spera niciodată ca va ajunge în semifinala emisiunii. Gim, rapper-ul de la Românii au talent are o poveste de viață foarte tristă.

Românii au talent, sezonul 11. Gim, tânărul care a luat Golden Buzz-ul are o poveste de viață cutremurătoare

Românii au talent, sezonul 11. Telespectatorii au urmărit luni seara, noua ediție a emisiunii Românii au talent, sezonul 11. Astfel, telespectatorii au avut ocazia să-l cunoască pe Gim, tânărul care a luat Golden Buzz-ul de la Florin Călinescu. Tânărul în vârstă de 24 de ani, a reușit să-l emoționeze pe jurat cu melodia sa, dar cu povestea sa de viață. Ghintan Ion Mihai compune versuri despre ce este și ce vede, mai ales după ce a fus o viață grea. Acesta a fost lăsat în orfelinat când avea 9 luni, iar de atunci, întrega sa viață a fost un adevărat haos. Gim a fost singurul din orfelinat care a mers la școală, și singurul care a făcut liceul. Acesta a absolvit liceul de muzică, menționând că muzica este singurul lucru care îl relaxează. După ce a primit butonul auriu de la Florin Călinescu, tânărul a fost cuprins de emoții, exclamând: ”Asta înseamnă viață!”.

Extrem de impresionat de prestanța lui Gim, Andi Moisescu le-a spus colegilor săi că i-a părut rău că nu a putut să-i ofere o îmbrățișare. ”Știi ce mi se pare mie cu adevărat dureros în momentele astea. Bă, ăsta e momentul în care el avea nevoie mai mult decât orice de o îmbrățișare și nu poți să i-o oferi. Îi venea să sară aici la noi, mi s-a rupt inima.” De asemenea, moderatorul Tv a declarat că Gim are toate șansele să câștige marele premiu al emisiunii Românii au talent, sezonul 11, pentru că are o voce plină de emoție. „Fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta, știi…Îl vedem pe el un fel de purtător de drapel, e un fel de ambasador al luptei noastre cu nedreptatea”, a mai adăugat Andi.

Gim a trăit pe străzi

După ce Florin Călinescu i-a dat Golden Buzz-ul, Gim le-a transmis un mesaj tuturor telespectatorilor. ”Dacă ar fi să zic un lucru, să audă o țară întreagă, ar fi: bă, dacă vă merge prost, dacă aveți o viață vai și amar, dacă sunteți vai și amar de voi men, jur, faceți, trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap, fac pariu cu cine vrei tu”, mai spus Gim.

Întrebat care este visul lui cel mai mare, Gim a declarat că își dorește să deschidă o casă de copii, dar una diferită de cea în care a crescut. Acesta a fost părăsit de părinții săi când avea doar 9 luni. Cea mai mare durere a sa, a fost momentul în care a fost despărțit de fratele său, care a fost adoptat.

Astfel, Gim a fost de la școala de copii la vârsta de 11 ani. Tânărul a povestit că a locuit trei zile pe străzile din Timișoara, muncind cu ziua ca muncitor pe șantier. Mai mult, tănărul a spus că școala a fost o portiță de salvare pentru ei, determinându-l să meargă mai departe și să-și descopere pasiunea pentru muzică. Profesorii care s-au ocupat de educația lui, l-au îndrumat și l-au ghidat pentru a lua decizii bune î n viață. Pentru binele pe care l-a avut în viață, Ion îi mulțumește din suflet lui Dumnezeu. ”M-a ajutat Dumnezeu, m-a protejat, că alții sunt mult mai rău”, a mai spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: