Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Bărbatul a ieșit din lumina reflectoarelor după despărțire

Ce mai face Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin. Bărbatul a ieșit din lumina reflectoarelor după despărțire

Tuncay Ozturk și Andreea Marin au divorțat în 2017, punând capăt unei relații care a fost îndeaproape urmărită de mass-media și publicul larg. De atunci, Tuncay a adoptat o discreție remarcabilă, o schimbare care i-a uimit pe mulți dintre cei care l-au urmărit pe parcursul căsniciei cu „Zâna Surprizelor”. Întrebările despre viața sa personală au continuat să apară, iar răspunsurile au fost rare și concentrate mai mult pe cariera sa profesională decât pe detalii intime.

Fostul soț al Andreei Marin s-a retras într-un con de umbră

Un aspect notabil al vieții lui Tuncay după divorțul de Andreea Marin este lipsa unei alte femei în viața sa publică. Celebra figură din lumea medicală nu s-a recăsătorit și nici nu s-a afișat în compania unei noi partenere. Această alegere a alimentat speculațiile și curiozitatea celor care au urmărit evoluția sa post-divorț, dar Tuncay a preferat să rămână concentrat pe aspectele profesionale și personale care nu includ o relație romantică.

După separarea de vedeta TV, Tuncay Ozturk a pus cariera pe primul loc, dedicându-se cu și mai multă pasiune dezvoltării profesionale și a afacerilor sale. Fostul soț al Andreei Marin s-a retras într-un con de umbră în ceea ce privește viața personală, alegând să își concentreze energia și timpul pe cariera sa în osteopatie și fizioterapie.

Tuncay a menținut o prezență online minimă, alegând să posteze doar detalii esențiale despre activitățile sale profesionale. Foarte rar au apărut imagini cu el în timpul liber, majoritatea fotografiilor prezentându-l la birou, în cabinetul său de osteopatie sau în săli de curs, unde exemplifică tehnicile de fizioterapie și osteopatie.

Tuncay Ozturk a simțit nevoia să își explice rarele apariții pe rețelele sociale

Într-un mesaj adresat comunității sale online, Tuncay a clarificat motivele pentru care a ales să se retragă temporar de pe platformele de socializare.

Ultima perioadă s-a rezumat la un singur aspect, care m-a împlinit din toate punctele de vedere: dezvoltarea echipei mele, a proiectelor mele naționale, dar și internaționale. Am ales, pe bună dreptate, să iau o pauză de la social media, pentru a mă putea focusa pe clinicile mele.

S-a lăsat cu multă inspirație, energii și idei noi, dar și cu multe rezultate promițătoare. Următorul pas? Să ne bucurăm împreună de ceea ce ne va dicta viitorul. Până atunci, doar zile cu soare și zâmbete!, a scris Tuncay, conform site-ului Spy News.

După divorț, Tuncay s-a concentrat pe dezvoltarea proiectelor sale profesionale atât pe plan național, cât și internațional. El a dedicat mult timp și energie clinicilor sale, investind în creșterea și consolidarea echipei sale. Aceasta i-a adus satisfacții profesionale și personale, reușind să atingă rezultate promițătoare și să pună bazele unor noi inițiative.

Eforturile lui Tuncay în domeniul medical nu au trecut neobservate

El a continuat să participe la diverse cursuri și seminarii, îmbunătățindu-și cunoștințele și abilitățile în osteopatie și fizioterapie. Participarea la aceste activități nu doar că i-a consolidat cariera, dar i-a și permis să împărtășească experiența sa cu alți profesioniști din domeniu.

Mesajul optimist al lui Tuncay sugerează că viitorul său este plin de posibilități și că este pregătit să se bucure de noile provocări și oportunități care vor apărea. Deși a ales să se retragă temporar de pe rețelele sociale, Tuncay promite să împărtășească cu comunitatea sa momentele importante și realizările pe măsură ce acestea se vor concretiza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: